Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helló cica van gazdád még nyerő bejövős csajozós szöveg?
Figyelt kérdés
Én így szoktam ismerkedni. Minden nőnek élőben és társkeresőn is ezt mondom írom2016. ápr. 28. 07:57
11/22 Blade Bone válasza:
Mondd azt nekik, hogy a végzet nekik hergelt, és hogy te vagy a négyzetük! :D :D Meg, hogy leszel a palástjuk, mikor a gúla tetejére jutnak. :D
12/22 anonim válasza:
vagy mondd azt hogy:
ma reggel elszívunk egy FAGYIT holnap DÉLUTÁN? xD
13/22 anonim válasza:
A helló cica van gazdád és jó a se***d kő kóla, s egyéb marha szövegek mindig is a bunkó, unintelligens, érzelmek nélkül dugni akaró, kreténeknek volt a szövege. Ezek nem nyerő szövegek egy értelmes, intelligens nő számára, de a beképzelt, szintén bunkó, pláza cicákat biztos f.a.s.z.r.a. lehet vele húzni.
14/22 anonim válasza:
Trollkerdes
Ha igaz, szerintem letesztelted mar párszor, az eredményét.
15/22 anonim válasza:
Mikor először mondták kedvesnek találtam, de már a 10. puabetyártól elég kiábrándító.
16/22 anonim válasza:
Normális nőknél akkor sem volt nyerő, amikor elkezdett terjedni. Mintha vmi tárgy lennék, akinek gazdája van... hát kösz nem :D. Vmi buta libánál talán lehet is...
17/22 Dnyepropetrovszk válasza:
Ha azt mondod, hogy te így szoktál ismerkedni, akkor miért itt kérdezed, hogy ez bejövős-e? Nem sikerült még megtapasztalnod eléggé, hogy erre a szövegre negatív vagy pozitív visszajelzések érkeznek?
19/22 anonim válasza:
Elkerekedett szemekkel néznék, ha egy idegen férfi cicának szólítana. Lekezelő, ócska duma.
20/22 anonim válasza:
Én életemben nem mondtam, és nem mondanék ilyet, te viszont így szoktál ismerkedni (?) - szóval mi kérdezhetnénk tőled, hogy mennyire jött be eddig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!