Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a nők/férfiak, hogy aki külsőre jó, az belsőleg is jó?
Ugye a legtöbb embernek a külsőre jól kinéző emberek jönnek be leginkább. A vonzalom ebbe merül ki.
De ez sokszor zsákutcába vezet. Mert kiderül, hogy aki nekem bejött külsőre, amúgy nem jön be emberileg, szokás, viselkedés,együttlét vele, amikor kiismertem milyen.
Számos esetben csalódnak párjukban, mert hiába jól néz ki, sokat foglalkozik magával, de együtt lenni vele nehéz vagy lehetetlen.

Mindenkinek fontos a külső. Te sem jönnél össze olyannal akire ránézel és nem tetszik, ellenszenves, nem szimpatikus, taszít stb. Ha meg igen, az már az igénytelenség kategória. Az meg szánalmas.
Szerintem a külső és a belső is fontos. Ha külsőleg tetszett valaki, beszélgettem vele, aztán ha kiderült hogy nekem nem jön be a személyisége, a stílusa stb, akkor nem lett folytatás és ennyi. Nem csináltam ebből problémát.
Olyan társat kell választani akiben minden megvan amit keresel. Külsőhöz való vonzódás, kémia nélkül halálra van ítélve a kapcsolat, ahogy akkor is ha képtelenség elviselni a személyiségét az illetőnek.

6.
Annyiszor leírtam már...de megteszem még egyszer. Csomó nő van a világon, itt Magyarországon is. Képzeld el, hogy nem mindegyiknek ugyanolyan az ízlése, nem mindnek jön be ugyanaz a pasi. Vannak olyan helyzetek amikor 2 barátnőnek ugyanaz tetszik, de legtöbb esetben nem ez a helyzet. Tehát neked is ugyanannyi az esélyed, mint bárki másnak.

13-as.
Attól még velem nem áll szóba egyik sem a leírt dolgok miatt,tehát nekem ugyanúgy 0 az esélyem... Hiába csináltam bármit,még csak esélyt sem kaptam soha. Legalább egy randira gondoltam hátha lesz esélyem elvinni egy nőt,de még erre sincs esélyem sem...
1 mp alatt az összes lekoptat...
24/F

13-as
Valahogy a nőknek nincs érzékes a statisztikához :)
Ha végig akarod kérdezni a barátnőidet, hogy egy adott pasi helyes-e és ha csak egy is mást mond, mint a trend, akkor az neked "éppen annyi esély az egyikre, mint a másikra?"
ns nem igaz. Súlyoznod kell azzal, hogy hány barátnődnek tetszik valaki és hánynak nem, különben megtehetnéd, hogy csak az egyetlen legdagadtabb, legkevésbé válogatós barátnődet kérdezed meg és utána mondhatnád, hogy nincs is oka senkinek se rinyálni, mert a saját felmérésed alapján majdnem minden férfi tetszik a nőknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!