Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszik azt a nők/férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt a nők/férfiak, hogy aki külsőre jó, az belsőleg is jó?

Figyelt kérdés

Ugye a legtöbb embernek a külsőre jól kinéző emberek jönnek be leginkább. A vonzalom ebbe merül ki.

De ez sokszor zsákutcába vezet. Mert kiderül, hogy aki nekem bejött külsőre, amúgy nem jön be emberileg, szokás, viselkedés,együttlét vele, amikor kiismertem milyen.

Számos esetben csalódnak párjukban, mert hiába jól néz ki, sokat foglalkozik magával, de együtt lenni vele nehéz vagy lehetetlen.

2016. ápr. 27. 20:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem gondolom azt. Sőt, tökéletesen tisztában vagyok vele, mennyire beképzeltek és hülyék egyes elkényeztetett szép arcú csajok, akik bejönnek. De attól még azok jönnek be, nem az aranylelkű rondák.
2016. ápr. 27. 20:56
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
Ez egy sima kognitív torzítás! Mindenki használja őket, ráadásul nehéz őket felismerni, és még nehezebb ellenük tenni!
2016. ápr. 27. 20:59
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
A pszichológiában ezt a jelenséget holdudvarhatásnak hívják: jellemző ránk, hogy aki szép, arról azt gondoljuk, hogy amúgy is jó ember, és a csúnyákról meg, hogy rossz. Legalábbis elsőre ez ugrik be.
2016. ápr. 27. 20:59
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem hiszik azt, inkább pont fordítva van. Szép ember biztosan önző, bunkó, beképzelt a csúnya pedig szeretetre méltó, kedves, aranyos stb. Legalábbis itt gyakorin ez szokott menni. Minden jól kinéző ember egy tahó és szegény csúnyább embereket megalázzák.
2016. ápr. 27. 21:39
 5/16 anonim ***** válasza:
Én nem gondolom azt, erre van az ismerkedés, hogy megtudjuk, milyen a másik. Ha belsőre nem tetszik annyira, mint külsőre, akkor nem kell, fordítva ugyanez. A barátom külsőre és belsőre is ideális pár nekem.
2016. ápr. 27. 21:40
 6/16 anonim ***** válasza:

Jogos a kérdés,mert ott a bibi,hogyha nem születtem helyesnek,akkor szóba sem állnak velem a nők,tehát nem tudom megmutatni milyen vagyok igazából,tehát esélyem sincsen magyarul....

24/F

2016. ápr. 27. 21:47
 7/16 anonim ***** válasza:
Én annyiból vagyok jobb, hogy senkiről sem gondolom, hogy jó volna. Aztán amikor megtapasztalom egy lányról, hogy milyen kedves, akkor rácsodálkozom, hogy milyen helyes is ráadásul :)
2016. ápr. 27. 21:51
 8/16 A kérdező kommentje:
Arról nem tehet senki milyen adottságokkal születünk, de sok kérdésből is kitűnik, hogy aki nem érzi szépnek, vonzónak magát, kevesebbnek tartja magát. Pedig az, hogy hosszabb távon egy partnert elfogadjunk, abban a személyisége, szokásai, hozzáállása a kapcsolathoz fontosabb, de ehhez meg kell ismerni őt, ez pedig kapásból gyakran elmarad. Mert a külső a fontos jórészt,ez miatt meg sok ember elveszti az önbizalmát,mert még a helyes fiúk, nők is kételkednek magukba, pláne a kevésbé szépek.
2016. ápr. 27. 22:27
 9/16 anonim ***** válasza:

Ez egy nagy igazság,de hát a világ már csak ilyen tökéletlen és az találja meg a boldogságot aki el tud igazodni ebben a tökéletlen világban.

Én inkább azt nem értem,hogy a hasonló beállítottságú nők és férfiak miért nem találnak egymásra nagyobb számban?

2016. ápr. 27. 22:55
 10/16 A kérdező kommentje:
Mert kételkednek a másikban, főleg a nők.
2016. ápr. 28. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!