Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én gondolom úgy, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom úgy, hogy a szerelem a külsőn alapszik?

Figyelt kérdés

Voltam már nagyon szerelmes, kétszer eddig, és mindkét esetben úgy indult a dolog, hogy már első pillantásra totál odavoltam a srácért... Aztán ahogy megismertem, a személyisége is hihetetlenül megfogott, és egyre jobban beleszerettem.

Nyilván volt olyan is, hogy a kezdeti vonzalom nem volt elég, mert nem passzoltunk össze, de az más, mert az csak fellángolás volt.

Én úgy gondolom, hogy az igaz szerelem az olyan, (és mások is ezt mesélték), hogy azonnal a megszállottja leszel valakinek, egyszerűen minden tetszik benne, kívül-belül, és idővel mélyül ez az érzés.

2016. ápr. 27. 17:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az első és legfontosabb természetesen a külső. Az a beugró a vizsgára, a belépő a színházba. Bárki bármit is mond, fizikai vonzalom nélkül nincs és nem is lesz semmi.
2016. ápr. 27. 17:25
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

A szerelem öngerjesztés. Valami elpattan az ember agyában, és utána teljesen szelektíven fog mindent. Megszűnik a realitás. Aztán már csak arra lesz figyelmes, hogy teljesen belehabarodott és azt se tudja hány óra...

De hogy a konkrét kérdésre is válaszoljak. Igen, külsőn alapszik. Ha nem így lenne akkor hogy lehetne plátói szerelembe esni?

2016. ápr. 27. 17:27
 3/12 anonim ***** válasza:
4%
A nők részéről igen. A külső vonzalom a kulcs, utána már úgyis tökéletesnek látod belsőre is.
2016. ápr. 27. 18:50
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom én még soha nem éreztem ilyet, pedig rengeteg lány volt aki külsőre nagyon bejött, sőt igazából szerintem a többségük tetszik külsőre.
2016. ápr. 27. 21:45
 5/12 anonim ***** válasza:
Nálad ez így működik, ezzel nincs semmi gond. Másnál nem biztos, hogy így működik, de attól még az is lehet igaz szerelem.
2016. ápr. 27. 21:56
 6/12 anonim ***** válasza:
2, a plátói szerelem épp ennek az ellenkezőjét jelenti: ha valakinek nem a testi valójába vagyunk szerelmesek, hanem tisztán a személyiségébe. Check your facts. Nem tudom miért keverik egyébként ezt annyian.
2016. ápr. 27. 22:55
 7/12 anonim ***** válasza:
Amúgy meg van így is, meg van máshogy is. Én nem vagyok nagyon helyes pasi, mégis voltak már belém nagyon szerelmesek páran (olyan is, akinek elsőre nem kifejezetten tetszettem). És nyilván nem vagyok egyedül ezzel.
2016. ápr. 27. 22:56
 8/12 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én nem szerettem bele senki külsejébe. A külseje tetszett, jó volt ránézni, ezért szerettem volna jobban megismerni. Pár óra beszélgetés pedig már sokat elmondott róla, és szerelmesek lettünk egymásba.

Soha nem lettem szerelmes abba ahogy egy pasi kinéz. A külső csak a vonzalomhoz kell, hogy működjön a kémia, a szexuális élet. Az érzelmeket már a belső, a személyiség, a stílus váltja ki...legalábbis nálam.

Normális kapcsolathoz mindkettő kell. Egyik sem működik hosszútávon a másik nélkül. Én pedig nem vagyok egy álszent ember (nő) hogy ezt ne ismerjem el.

Csak a közhiedelemmel ellentétben nem minden nőnek az ízlése megy egy kaptafára (kigyúrt, izmos kockahasú pénzes szőke herceg/rosszfiú) Vannak nők akiknek más jön be.

2016. ápr. 28. 16:18
 9/12 anonim ***** válasza:
6: A plátói szerelem a be nem teljesedett, nyíltan az alanyát helyzetbe nem hozó szerelmet jelenti. Szerintem.
2016. ápr. 28. 16:21
 10/12 anonim ***** válasza:
A nők részéről igen? És a férfiak? Ne röhögtessük már egymást. Nem hiszem hogy a "szia cica" beszólás az értelmi színvonalamnak szólt volna ;D
2016. ápr. 28. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!