Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy, hogy az igaz szerelem soha nem múlik el?
Egyetlen esetben igen, hogy ha bizonyos dolgokban hatalmas az ellentét a két fél között, vagy valami eset kapcsán irtóra megsértődnek, de ha minden rendben van, akkor nem.
Én amikor igazán szerelmes voltam, az a hónapok alatt sem múlt el, éppen ezért baromság az összes olyan kérdés, hogy miért nincs lángolás 1-2 év után. Azért nincs, mert nem voltak soha szerelmesek. Engem olyankor nem érdekelt senki más, rá se néztem más pasira 'úgy', mert a párom volt a legfontosabb. És persze, az a nagy lángolás csökkent egy idő után, de attól még pontosan ugyanúgy szerettem őt, sőt jobban, mert egyre jobban kötődtem hozzá lelkileg.
Mert amit te azt hiszel, hogy sima "érzés", az egy biokémiai folyamat a szervezetedben.
Teljesen "felborul" a hormonháztartás, PEA, dopamin, szerononin, endorfin, oxytocin, stb.
Ezeknek a testedben kiváltott reakciói miatt "őrülsz meg", leszel "nagyon szerelmes" valakibe. Átlagosan 18 hónap alatt elmúlik, mert muszáj a szervezetnek visszaállnia a normális működésbe, különben káros hatása lenne.
Éppen ezért nincs olyan, hogy sírig tartó szerelem (hacsak meg nem halsz ezen időszak alatt). Muszáj elmúlnia a szerelemnek. A baj azoknál a kapcsolatoknál van, ahol nem marad egy mély szeretet ezután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!