Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan legyen önbizalmam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen önbizalmam, hogyan merjek oda menni a nőkhöz, ha mindig csak durva visszautasításokat kapok?

Figyelt kérdés

Eleinte pozitívan álltam a dolgokhoz, magabiztosan mentem oda hozzájuk. Az évek alatt a sok visszautasítás és beszólások miatt eljutottam arra a szintre, hogy már nem is merek kezdeményezni. Nem értem miért kell megalázni az embert, ha nem is bunkó, tapló módjára közeledek. Mit kellene csinálnom?

Idősebb korosztálynál kellene próbálkoznom?

21F

2016. ápr. 27. 08:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én akkor szoktam lelombozódni, amikor olyan helyzetben jön oda hozzám valaki, ami egyáltalán nem indokolja azt, hogy odajöjjön. Se a szituáció természete, se a testbeszédem, semmi. Ehhez érzékenység, empátia, vagy legalább jó megfigyelőképesség kell.

Én ennek ellenére tényleg csak a nagyon deviáns közeledésekre reagálok határozottan barátságtalanul, nyilván megérti a kérdező, hogy a saját biztonságom érdekében.

Egyébként az idősebb korosztály nem rossz ötlet, bár tudjuk, hogy nem kor függvénye a normális, emberi modor, azért 30 felé a nők általában már kezdenek kulturáltabbá válni.

Tudom, hogy kicsit off volt a válaszom, de szerintem ezek a fajta kommentek is hasznosak tudnak lenni ilyen esetben, hiszen eggyel több nő gondolkodásmódjára láthat rá a kérdező.

26/L

2016. máj. 6. 08:35
 22/25 anonim ***** válasza:
58%
Mérlegeld a helyzetet! Szemkontaktus, mosoly, testbeszéd. Olvass ezek után.
2016. máj. 6. 08:40
 23/25 anonim ***** válasza:
Van olyan ami ismétlődik az elutasìtàsban? Ha azt mondjàk mert csúnya vagy vàltoztass a külsődön,normàlis làny baràtaid csak vannak segìtenek. Ha büdös a szàd iràny a fogorvos:) Konditerem ha girnyó vagy.Ha nem tudsz beszélni( gyakorold be amit szeretnél mondani nehogy belesűlj a szövegbe, ja és tud letörni a szàrnyakat kulturàltan de szúrósan vissza szólni.....Làssàk nem ettek meg reggelire.
2016. máj. 6. 10:16
 24/25 anonim ***** válasza:
Azon lehet szórakozni, azt lehet kigúnyolni, akinek a kiállása is olyan! Ha tetszik, ha nem, ez van! Olvass utána, nagyrészt azon múlik minden, hogy belül mennyire vagy magabiztos, öntudatos.
2016. okt. 4. 21:05
 25/25 anonim ***** válasza:
Hol és hogyan kezdeményezel? Milyen gondolatok vannak a fejedben, miközben odamész és megszólítasz valakit? Milyen jellegű visszautasításokat kapsz? Ezeket hogyan kezeled?
2016. dec. 12. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!