Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan legyen önbizalmam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen önbizalmam, hogyan merjek oda menni a nőkhöz, ha mindig csak durva visszautasításokat kapok?

Figyelt kérdés

Eleinte pozitívan álltam a dolgokhoz, magabiztosan mentem oda hozzájuk. Az évek alatt a sok visszautasítás és beszólások miatt eljutottam arra a szintre, hogy már nem is merek kezdeményezni. Nem értem miért kell megalázni az embert, ha nem is bunkó, tapló módjára közeledek. Mit kellene csinálnom?

Idősebb korosztálynál kellene próbálkoznom?

21F

2016. ápr. 27. 08:59
1 2 3
 11/25 anonim válasza:

Ezt nézd meg mindenféleképp: :)

[link]

2016. ápr. 27. 10:58
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező igazat ir, velem is nagyon sok nő rendkivül bunkó módon viselkedik még úgy is, hogy be se próbálkozok náluk! Itt eladócsajokra gondolok például.
2016. ápr. 27. 11:11
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
12-es válaszoló vagyok: Kiegészitésként annyit tennék hozzá, hogy az én esetemből látszik az tisztán, hogy a nők nagyon sokszor bunkó módon viselkednek valamiért, nem is kell ahhoz bepróbálkozni sem náluk...
2016. ápr. 27. 11:13
 14/25 Sunshinedoll ***** válasza:
58%
Az is érdekelne, hogy mit tartotok bunkónak, mert szerintem ha már egy nő határozottan küld el, azt már sokan bunkóságnak gondoljátok. Saját tapasztalatomból kiindulva egy egyszerű "Köszönöm, de nem érdekel"-ért is annyi sz-rt tudok kapni, mintha bioterrorizmust követtem volna el, hogy én mekkora tripák tahó vagyok, amiért nem mondtam igenszegénynek, pedig annyira tetszettem neki! Hadd ne mi legyünk már a szemetek, mert nem akarunk mosolyogva, simogatva elküldeni valakit. Ha egy üzletben odajön hozzám az eladó, hogy segíthet-e, neki is határozottan, udvariasan megmondom, hogy köszönöm nem. Nem fogok mellé még pukedlizni. Szóval nyugodtan meséljetek.
2016. ápr. 27. 11:15
 15/25 anonim ***** válasza:
33%

Sunshinedollnak:

Mit tartok bunkóságnak? Konkrétan többször is előfordult, hogy hangosan köszöntem az eladócsajnak és nem köszönt vissza, pedig csak én voltam egyedül ott a vásárló, és lett volna ideje köszönni bőven! Ehhez mit szólsz? De olyan is volt már, hogy a hátam mögött rajtam szórakozott a munkatársával a csaj... Soroljam még?

2016. ápr. 27. 11:25
 16/25 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem az lenne célszerű, ha felhagynál a párkereséssel, és a lányokra ezentúl úgy tekintenél, mint bárki másra, azaz hagynád, hogy a szerelem rádtaláljon, és nem keresnéd görcsösen.

A kommunikációnk 7%-a verbális (amit mondunk), 38%-a vokális (hanglejtés), 55%-a non-verbális, tehát hiába játszod meg a magabiztosat, hiába mondasz jó dolgokat, ha az csak 7%, és a görcsösséged 93%-ban meg fog látszódni! Szóval hagyd a párkeresést, és kezdd el jól érezni magad társaságban! Ha vonzódik hozzád valaki, azt úgyis észreveszed majd :)

2016. ápr. 27. 11:28
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Te budapesti vagy igaz? Ott szoktak nagyon durván elutasítani egy férfit, mert ott már akkora a férfitöbblet, hogy annyian próbálkoznak egy nőnél, hogy bottal kell elkergetni.

Próbáld ki csak pár hónapra vidéket, vegyél ki egy albérletet költözz oda, csajozz napi szinten, és észre fogod venni, hogy ott nem koptatnak le ilyen kegyetlenül, vagy legalábbis sokkal ritkábban.

2016. ápr. 27. 12:12
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Akinek ekkora lelki törést okoz, hogy egy proli eladócsaj nem köszön vissza az előbb magában tegye rendbe a dolgokat és utána próbáljon ismerkedni...

2016. ápr. 27. 17:48
 19/25 Sunshinedoll ***** válasza:
46%
Egy eladócsaj nem köszönt vissza a boltban! Az év legnagyobb tripáksága, komolyan :D Ez a legrosszabb sztorid??? Tudod mi éri a nőket, ha visszautasítanak egy pasit a LEGROSSZABB esetben? A vérig sértett pali agyonszúrja. Vagy megerőszakolja. Utasítottam már el pasit, aki utána nemi erőszakkal fenyegetett, de nem én vagyok az egyetlen, akit fenyegetés ér visszautasításért, mások meg még rosszabbul járnak. És te komolyan azon vergődsz, hogy egy vadidegen csaj a hátad mögött kibeszél, vagy nem köszön vissza? Besz-rás.
2016. ápr. 27. 18:10
 20/25 Költőnő? ***** válasza:
100%
Mondjuk eladó nekem se köszön vissza mindig... én nem élem meg megalázó visszautasításként.
2016. ápr. 27. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!