Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Járnátok egy ilyen lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
Járnátok olyan lánnyal,akit régóta ismertek és végigment rajta több megye is?
2016. ápr. 27. 00:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
Nos a #10-es kb kivégezte a kérdést. Ezért kérdeztem mennyi idős vagy. 23 évesen ez elképzelhetetlenül magas szám. Az hogy egy pasival min 50x vagy 300x egy dolog. Na de ennyi külön emberrel? Mégis mi indokolta ezt? Mert ha nincs rá egy nyomós indokod akkor már a kapcsolat alapja sem lenne meg. És ez a bizalom.
2016. ápr. 27. 02:28
 12/17 anonim ***** válasza:
Exem ilyen volt és miközben velem járt, akkor sem fogta vissza magát. Úgyhogy a válaszom az, hogy lolnem. Még bottal sem érnék hozzá.
2016. ápr. 27. 06:54
 13/17 anonim ***** válasza:

11: Simán hozható a dolog. Akire a 12. válaszomban utaltam úgy csinálta, hogy minden héten legalább kétszer elment bulizni és ha összejött neki, akkor minden éjjel igyekezett mással ágyba bújni.

Egyébként pedig korán kezdte, már 13 évesen elveszítette a szüzességét és onnantól nem nagyon volt olyan hét, hogy valakivel ne lett volna aktus. Azt pedig nekem aztán nem kell taglalni, hogy súlyos gondok vannak az ilyen emberek személyiségével...

2016. ápr. 27. 06:57
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem. Nem azért, mert ennyi szexuális kapcsolata volt, hanem azért, mert ott lelki, pszichés, önismereti, stb probléma kell, hogy legyen. Azért akármilyen vagányak, bevállalósak és lazák a mai lányok, ha kimagaslóan sok a szexuális kapcsolatuk, ott valami gond van a háttérben. Valamikor sérült lelkileg, amit így próbál kompenzálni.
2016. ápr. 27. 07:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Hat en ilyen lannyal nem jarnek az biztos aki ennyire nem bir magaval.Nem hianyozna hogy mellettem meg minden heten masik pasit ujitson be...te jo eg 23 evesen tobb mint 50 ferfi:o
2016. ápr. 27. 08:39
 16/17 mikeXxX ***** válasza:
Biztos hogy nem :D
2016. ápr. 27. 10:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Bizalom nagyon nehezen lenne meg iránta, de ha azt sikerül elérni, akkor igen.
2016. ápr. 27. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!