Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A boltban ha nem merek ránézni a pénztáros srácra meg elpirulok 30 évesen az ulra gáz?
Detto ugyanez vagyok csak annyi kulonbseggel hogy en meg el is mosolyodom mintha nem lennek normalis, mindezt a pirulast melle:-)))Egyszer volt egy olyan h meglattam egy pasit a penztarnal es iszonyuan tetszett (nalam ez ritka), de komolyan olyan volt mintha a vilag legszebb ferfijat lattam volna.
A lenyeg, hogy akkor volt begyulladva a szemem de kepes voltam leszolitani, ilyen hulye dumaval h lat e valamit a szememben erre megfogta az allamat, belenezett a szemembe es azt mondta, hogy "gyonyoru vagy".
En en meg alltam, vihorasztam mint valami tini, es akkor beszolok, hogy "te is gyonyoru vagy", aztan a hallom, hogy a ferjem dudal a kocsibol, mert vegzett a tankolassal ugyhogy ennyi volt:-))Komolyan, valami olyan kisugarzasa es megjelenese volt, hogy teljesen megbabonazott, utana meg orakig ugy ereztem magam mintha valami drog hatasa alatt allnek:-))))
Soha tobbet nem lattam:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!