Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan hívjam el randizni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam el randizni a pénztáros csajt?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik, mindig mosolyog rám, de valahogy nem tudom mit mondjak. Itt még beszélgetni se tudok vele, meg persze egy sor is vár mögöttem, így elég furcsa lenne.
2015. jún. 30. 09:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A pénzzel együtt adj neki oda egy kis cetlit amire ráírod a telefonszámodat,meg hogy szívesen elhívnád pl. kajálni valahova ha van kedve.
2015. jún. 30. 09:51
 2/12 A kérdező kommentje:
Ez egy kicsit szánalmasan hangzik, pláne hogy ő hívjon fel.
2015. jún. 30. 09:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Mindig sokan vannak? sosincs csendes időszak? Ez nagy üzlet?
2015. jún. 30. 10:17
 4/12 A kérdező kommentje:
Annyira nem, de 4-5 ember mindig áll a sorba, legalábbis amikor megyek.
2015. jún. 30. 10:38
 5/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem ismerem a neked tetsző pénztáros lány mosolyát, de ha nem akarsz nagyot csalódni, akkor azokból a mosolyokból még ne vonj le messzemenő következtetést.

Légy nyugodt, nem csak te részesülsz a mosolyából.

A pénztárosoknak, eladóknak munkájuk része a kedvesség, mosolygás.

2015. jún. 30. 10:40
 6/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok : mi szánalmas ??? Szerinted ő meg fogja adni az övét munka közben ? Miért ne hívhatna fel,érdekes felfogásod van ...
2015. jún. 30. 11:29
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez esetleg egy helyi közért ahová minden nap jársz? 1 pénztár van vagy több is?
2015. jún. 30. 12:33
 8/12 anonim ***** válasza:
,,Bocsi fel tudnál váltani egy 20000-est?" :D
2015. jún. 30. 13:15
 9/12 A kérdező kommentje:

"Kérdező, nem ismerem a neked tetsző pénztáros lány mosolyát, de ha nem akarsz nagyot csalódni, akkor azokból a mosolyokból még ne vonj le messzemenő következtetést.

Légy nyugodt, nem csak te részesülsz a mosolyából.

A pénztárosoknak, eladóknak munkájuk része a kedvesség, mosolygás."

Tavaly egy pincérnővel kavartam, akkor is csak a mosolyt gondoltam többnek az átlagosnál. Egyébként én is az általad említett miatt voltam tavaly is bizonytalan, sose lehet tudni :)

2015. jún. 30. 14:37
 10/12 A kérdező kommentje:

"Ez esetleg egy helyi közért ahová minden nap jársz? 1 pénztár van vagy több is?"

Változó, egy vagy kettő, általában van sor.

2015. jún. 30. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!