Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pénztáros vagyok egy üzletben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénztáros vagyok egy üzletben, és van egy pasi aki mindig odajár, és szeretném megismerni, de hogyan?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy általánosságban kedves és mosolygós, de szeretném megtudni, hogy valójában tetszem e neki.

De mindig vannak mások is a pénztárnál és úgy meg mások előtt nem merem.

Megköszönnék tippeket.

22/L

2014. dec. 9. 22:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Milyen üzletben vagy? Tesco, cba, lidl?

Melyik városban?

2014. dec. 9. 22:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Még mindig semmi változás?

A blokkon add meg neki a számod. Tuti bejön! ;)

2014. dec. 9. 22:51
 3/7 ASOT ***** válasza:

Igen adj neki egy cetlit amire felírod a neved és a számod, hogy tegye el.

Én mondjuk a blokkot gondolkodás nélkül mindig kidobom.

2014. dec. 9. 22:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor nagyjából tudod, hogy mikor szokott a boltba menni. Szabadnapon bemész a kolléganőiddel beszélgetni abban az időben és mikor megy el, akkor éppen neked is arra akad elintézni valód amerre ő megy. Dumcsi! STB. STB.
2014. dec. 9. 22:56
 5/7 A kérdező kommentje:

Sajnos nem mindig akkor jön. Nagyon változó.

Egyenlőre lehet h a papíros megoldás marad.

2014. dec. 9. 23:03
 6/7 anonim válasza:
nagyon egyszeru dolgod van. ez a pairos dolog nem jo tobb okbol is. amikor oda megy hozzad kezdj el vele beszelgetni altalanis dolgokrol. nem mehez mivel o vasarlo te penztaros. amit vasarol abbol szurj ki vmit es arrol kezd el vele beszelni. nem tudom h erted e mit akarok. te kezded a beszelgetest es erdeklodo vagy fele es figyelsz ra mikor beszel biztos lehetsz benne h ra fog jonni h tetszik neked. es legkozelebb mar o fog kezdemenyezni vagy ha nem is de tudja mar mi a dorges es akk tudod tovabb folytatni. ha papira akarod vagy ilyesmi megoldast akarsz akk mikor fizet biztos van nalatok is vmi pontok vagy vmi es meg kerded kell e neki es mikor valaszolt akk meg kerded es a telefonszamom kell? vagy mondod tessek a blok es ha kell a telefonszamom is oda adom. arra figyelj ne legyel tul eroszakos mert az vissza taszito is lehet egy ferfi szamara. persze csak ha egy kalandot akarsz akk hajra.
2014. dec. 9. 23:13
 7/7 opened paradise ***** válasza:

Milyen üzlet ez?

Lett fejlemény?

2015. jan. 25. 05:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!