Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak boldogok tudnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak boldogok tudnak lenni társ nélkül is, míg a nők ennyire durván társfüggők lennének?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyan pasit ismerek az egyetemen, akik full jóképűek és csak csettinteniük kellene és lehetne akár 5 barátnőjük is egyszerre.

(Jó, nem hazudok, ismerek olyanokat is akik akarnának, de annyira csúnyák, hogy nem jön össze nekik nő pedig szeretnének, álszentségnek tartanám, azt mondani, hogy nincs ilyen)

Mégis azt tapasztalom, hogy sokan pasik egyszerűen kényelmi okokból nem is akarnak barátnőt, mert nem akarják feladni a független életüket, vagy egész egyszerűen annyira a saját törvényeik szerint élnek, és annyira nem tudnak alkalmazkodni más emberekhez, hogy nem vállalják be, hogy egy kapcsolatot ápoljanak.

A nőknél meg azt látom, hogy akinek nincs barátja, az megőrül. Egyszerűen depressziós lesz, begolyózik és annyira pasit akar magának, hogy már ilyeneknek is bedől, hogy 30as nős pasikkal kavar, és elhiszi nekik a hazugságaikat, amit mondanak, hogy ő mennyit jelent nekik, holott nyilván csak kalandnak, szexre kellenek, mert milyen jó, hogy csalják az asszonyt (aki otthon van 2 kisgyerekkel) egy egyetemista lánnyal.

Miért ennyire társfüggők a nők?

2016. ápr. 25. 20:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%

Mióta nincs kapcsolatom, kiegyensúlyozottabb az életem. :)

Nem szól bele senki abba, hogy mit teszek.

41/N

2016. ápr. 26. 06:39
 12/16 anonim ***** válasza:
18%
A nők még egymás vérét is szívják, nem is csoda, hogy frusztráltságukban a kefét rágcsálják, ha nem akad a horgukra egy-egy kuki. Nézzétek már meg, hogy egy nő milyen párkapcsolati életet él: egyikből ki, másikba be, de úgy ám, hogy már akkor bebiztosítják maguknak az újat, amikor az előzővel még javában dúl a szerelem. A férfi ugyanezt kizárólag akkor teheti meg, ha baromi jól néz ki, és csüngenek rajta a csajok. Máskülönben, ha nem egy kinyalt csúcsragadozó egy pasas, akkor hónapokig/évekig vadászgathat, akkor sem lesz nője.
2016. ápr. 26. 09:03
 13/16 anonim ***** válasza:
66%
Nő vagyok,világéletemben egyedül voltam (már huszon-egynéhány éve),de egyáltalán nem is hiányzik senki.Nem őrültem meg,nem vagyok depressziós,élem az életem,de messze nem vagyok társfüggő,sőt. Egy-egy tulajdonság nem húzható rá minden nőre,ahogy a férfiakra sem természetesen.
2016. ápr. 26. 11:59
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Az ember társas lény. Nem hiszem hogy azzal van baj, aki ragaszkodó. :) Társsal lenni jó dolog. Persze ezt soha nem fogják megérteni azok, akik minden értékes és szerethető embert ellöknek maguktól és csak a sóher szennyeket szedik fel. Családalapításra is sokan vágynak, ez egyedül lehetetlen. Persze akinek jobb mindent egyedül csinálni, annak nem szóltam. :)
2016. ápr. 26. 15:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Egy MEGFELELŐ, hozzánk illő társsal lenni jó, egy nem megfelelővel, akivel valaki csak azért jön össze, hogy ne legyen egyedül, nem. No, van, aki ezt belátja, és megtalálja az egyedüllétben is önmagát és nem bolondul meg (a hozzám hasonlók), és van, aki nem képes egyedül lenni, ezért kapcsolatról kapcsolatra ugrál, mert akárki jó, aki egy kicsit is szimpatikus, csak egyedül ne kelljen lenni, ez utóbbiak szoktak bedilizni, ha nem találnak gyorsan valakit.
2016. ápr. 26. 20:00
 16/16 anonim ***** válasza:
71%

Én pont az ellenkezőjét tapasztalom az egyetemen: a nők jól megvannak egyedül, nem választanak olyat, aki nélkül jobb mint vele, csak legyen már valaki.

A fiúk meg már elkeseredettségükben mindenki után futnak, aki még nem annyira ronda, hogy gáz lenne bemutatni a haveroknak, csak azért, hogy mondhassák, ők mázlisták, nem lúzerek, mert barátnőjük van.

2016. ápr. 27. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!