Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, hölgyek, leírnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hölgyek, leírnátok kérlek a magasságotokat és azt, hogy milyen minimális magasságú férfivel kezdenétek?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 22. 21:33
1 2 3
 11/25 Sunshinedoll ***** válasza:
172 vagyok, és nemtom olyan 165 a minimum. Igazából az a lényeg, hogy ne nézzen ki úgy, mintha a kisöcsém lenne.
2016. ápr. 22. 23:16
 12/25 pörölycápa ***** válasza:
170 vagyok és... kb. 165, kivéve ha nagyon szimpatikus a srác, mert akkor nem fogok ezen problémázni, ha minden más meg stimmel. Elvégre egy rossz személyiséget nehezebb elviselni hosszú éveken át, mint azt, hogy valamennyivel alacsonyabb nálam.
2016. ápr. 23. 00:09
 13/25 anonim ***** válasza:

172 vagyok, velem egy magastól max. 195-ig. 2 m már sok.

Ne fogjátok az alacsonyságotokra, ha nem kelletek egy nőnek. Randiztam már fél fejjel kisebb sráccal és nem a magassága volt a probléma.

2016. ápr. 23. 00:10
 14/25 anonim ***** válasza:
153 cm vagyok, nyitott voltam mindig minden magasságra, de a helyzet az, hogy én nem sok alacsony pasival találkoztam életemben. Mondjuk az én szintemről nézve nem csoda ugye, mert hozzám képest még egy 165 centis srác is magas. Volt is egy olyasmi magas barátom, hát az oda meg vissza volt, hogy neki életében nem volt olyan barátnője, aki nem csak simán alacsonyabb nála, de még magassarkúban is.
2016. ápr. 23. 00:31
 15/25 anonim ***** válasza:
172 cm vagyok,és ha egy helyes 160 centis srác jön oda hozzám,abszolút nem zavarom el mert alacsonyabb mint én.Ha őt nem zavarja akkor engem se :) 21/L
2016. ápr. 23. 01:27
 16/25 anonim ***** válasza:

170 cm magas vagyok. Igazából jobban bejön, ha magasabb a férfi. De ha jól elvagyunk, élvezzük egymás társaságát, akkor egyátalán nem hat meg, hogy milyen magas. Engem nem zavarna egy alacsonyabb srác. Persze ahogy egy korábbi válaszoló írta, hogy azért ne a kisöcsém legyen. :-). Szerintem viszont a férfiakat szokta zavarni, ha a lány magasabb. Biztos ebben is van kivétel, akit nem zavar. :-)

21/L

2016. ápr. 23. 07:29
 17/25 anonim ***** válasza:
162 vagyok, mindig is a magas férfiak tetszettek, de volt már velem egymagas párom is, a szerelem képes ezt is felülírni. :) A vőlegényem 188 centi magas. 26/N
2016. ápr. 23. 09:41
 18/25 A kérdező kommentje:

Bocsánat, de itt valamit nem értek.

Akik azt írják, hogy ők maguk alacsonyak és a 20+ centivel magasabb srác a zsánerük, de "ha jól megvannak vele, jöhet az alacsonyabb is" közhelyet puffogtatják, azok ezt mégis milyen szituációban képzelik el?

Pl. odamegy hozzád az 170 magas, aki ugyebár nem 190. Te ilyenkor nyitott vagy valóban felé és hagyod, hogy "jó fej legyen és elkápráztasson/jól meglegyetek" vagy nem? Értem én, hogy jól hangzik a magasság nem számít, mert ha ő ilyen, meg olyan, akkor felőlem 140 is lehet, de azért valljuk meg, hogy ez nem életszerű. Előbb szembesülsz a magasságával és bizony nálad van a labda, hogy adsz-e neki esélyt arra, hogy a magassága ne számítson.

Ha nem adsz neki, akkor felejtős ez a szép, de üres frázis. Nem?

2016. ápr. 23. 10:16
 19/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon is életszerű. Én vagyok a 162 centis nő, egyik exem akkora volt mint én. Odajött hozzám elkezdtünk beszélgetni és olyan szinten elvarázsolt, hogy pont nem érdekelt hány centi. És nem a magassága miatt szakítottunk.
2016. ápr. 23. 10:29
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, az a titok nyitja, hogy elfogadd a saját magasságod. Ha lerí rólad, hogy elégedetlen vagy, akkor senkit se fogsz levenni a lábáról.
2016. ápr. 23. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!