Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek, leírnátok kérlek a magasságotokat és azt, hogy milyen minimális magasságú férfivel kezdenétek?
172 vagyok, velem egy magastól max. 195-ig. 2 m már sok.
Ne fogjátok az alacsonyságotokra, ha nem kelletek egy nőnek. Randiztam már fél fejjel kisebb sráccal és nem a magassága volt a probléma.
170 cm magas vagyok. Igazából jobban bejön, ha magasabb a férfi. De ha jól elvagyunk, élvezzük egymás társaságát, akkor egyátalán nem hat meg, hogy milyen magas. Engem nem zavarna egy alacsonyabb srác. Persze ahogy egy korábbi válaszoló írta, hogy azért ne a kisöcsém legyen. :-). Szerintem viszont a férfiakat szokta zavarni, ha a lány magasabb. Biztos ebben is van kivétel, akit nem zavar. :-)
21/L
Bocsánat, de itt valamit nem értek.
Akik azt írják, hogy ők maguk alacsonyak és a 20+ centivel magasabb srác a zsánerük, de "ha jól megvannak vele, jöhet az alacsonyabb is" közhelyet puffogtatják, azok ezt mégis milyen szituációban képzelik el?
Pl. odamegy hozzád az 170 magas, aki ugyebár nem 190. Te ilyenkor nyitott vagy valóban felé és hagyod, hogy "jó fej legyen és elkápráztasson/jól meglegyetek" vagy nem? Értem én, hogy jól hangzik a magasság nem számít, mert ha ő ilyen, meg olyan, akkor felőlem 140 is lehet, de azért valljuk meg, hogy ez nem életszerű. Előbb szembesülsz a magasságával és bizony nálad van a labda, hogy adsz-e neki esélyt arra, hogy a magassága ne számítson.
Ha nem adsz neki, akkor felejtős ez a szép, de üres frázis. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!