Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a magyarázata annak, hogy társkeresőn csak kb.6 ír vissza a 10-ből?
Erre ma már válaszoltam. Javaslom olvasd el.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randiz..
Ez egy egész jó kis arány, villogni akartál vele, vagy ezen te tényleg így keseregsz? Még egy jó pasi sem jöhet be mindenkinek, pláne ha még 150sablon levélen kell előbb a hölgynek átrágnia magát...
Én is volt, hogy már négy úriemberrel aktívan beszélgettem egyszerre, ilyenkor válogatás nélkül ikszelgettem ki további üziket, mert azokra már nem maradt energiám érdemben válaszolni, tartani a fonalat... Ebből 2 tuti lekopott, egyet én koppintottam, ha a negyedik sem volt elég érdekes, na akkor jöhetett újabb 2-3 aktív beszélgetés, de ne ilyeneket gondolj, hogy "szexi vagy, dugnálak" és durvábbak, ezekre max teljesen komolytalanul válaszoltam ha unatkoztam, ha nem, élből töröltem őket arctól függetlenül. Szóval én nem vagyok bombázó, nem 150 csak 30-40 üziket kaptam, ezekből kb. 8-10-re válaszoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!