Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kire érdemes inkább írni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kire érdemes inkább írni társkeresőn, az új tagokra vagy akik már régebben rajta vannak?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 19. 07:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
az új tagok 80%-a évek óta fent van, ugyanazzal a fotóval és szöveggel újra regel havonta, a hölgyeknek néha még a kora is megáll
2016. ápr. 19. 07:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor minek regisztrál újra? Nem értem. És nem találja a párját hogy évek óta fent van?
2016. ápr. 19. 07:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

egy sok éves kapcsolatom találtam meg társkeresőn, mikor vége lett visszanéztem, azt láttam, hogy kb 80% már akkor is fent volt, mikor én otthagytam, és akkor is, mikor visszatértem.

Az okok?

a) nehogy azt gondolja valaki, hogy nem találtam pasit/nőt az elmút 5 évben

b) mivel a fent lévők 80%-a évek óta fent üdül, ezért rengetegen csak a frissek adatlapját nézik eleve

c) mindenki próbál a tényleg újakra vadászni, velük lehet még elhitetni, hogy aki 5 éve fent van az igazi kapcsolatot keres, nem csak szexet, vagy játszmázást

d) aki tényleg ismerkedni akar, az is az újakat keresi, mert egy részük tényleg kapcsolatot akar, az ilyenek 10-20 emberrel váltanak levelet, 4-5-el randiznak, majd eltűnnek a keresőről, mert megtalálják akit keresnek

2016. ápr. 19. 07:25
 4/8 anonim ***** válasza:
41%

Gondolom ferfi vagy es meg új ebbe a dologba :)

Mert a nők nagy része, csak azert van fenn, hogy az egojat fényezze, mivel napi szinten kap 20-30 levelet. Nem is célja hogy talajon mar valakit. Mert a hónapok alatt, mar kialakult benne, egy óriási elvárás amit senki nem fog tudni megugrani. Meglepődve tapasztaltam, hogy ket ismerősöm is pl fent van, s ha ott írok ra nem facebookon mindkettő egy idiót pisca lesz.

2016. ápr. 19. 07:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"Meglepődve tapasztaltam, hogy ket ismerősöm is pl fent van, s ha ott írok ra nem facebookon mindkettő egy idiót pisca lesz."

Hehe, van fent az egyiken egy nő ismerősöm. 5 éve nagyon bizalmas körülmények között árulta el, hogy ő nem is 28 éves, hanem 33, és kérdezte, hogy "gondolnád rólam?" (gondoltam). Most is járja a társkeresőket 38 évesen, jelenleg már hamvas 30 éves, az adatlapja szerint szóval azért a kor rajta is fog rendesen, 5 évente akár 2 évet is öregszik :D

2016. ápr. 19. 07:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezt már én is tapasztaltam. Régen társkeresőztem, majd töröltem magam, és egy év múlva unalmamban újra regisztráltam.

Ugyanazok voltak fent, és írtak nekem. Ugyanaz volt a profiljuk, képük, szövegük, minden.

Vagy nem találnak senkit, vagy folyamatosan partnert váltogatnak, azért vannak fent évek óta.

Új tagoknak érdemesebb írni

2016. ápr. 19. 09:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Én pár éve regisztráltam több társkeresőre, de az csak a használat során derült ki, hogy melyik tetszik és melyik nem, így csak azokat kezdtem el használni, amik tetszettek, a többiről meg is feledkeztem. Annyira, hogy amikor lett párkapcsolatom, csak azokról az oldalakról töröltem magam, amiket aktívan használtam. A mai napig jönnek értesítések időnként, hogy xy megnézte az adatlapom olyan oldalról, ahol nem is voltam érdemben, a belépési adataimat pedig már rég elfelejtettem, így törölni sem tudom magam.
2016. ápr. 19. 13:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne az legyen a válogatás rendező elve, hogy ki milyen régen regisztrált, hanem hogy tetszik-e neked az illető, vagy sem!
2016. ápr. 21. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!