Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy társkeresőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy társkeresőn 100 pasiból kb.4-5 jön be? Túlzottan válogatnék?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 21. 10:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Attól függ, élőben milyen arányban jönnek be azok a srácok (az általad keresett korosztályból), akiket random meglátsz az utcán vagy bárhol? Egyébként könnyen előfordulhat, hogy társkeresőn még válogatósabbak lesznek a nők, mert óriási a "túlkínálat", ezért kevésbé hajlamosak kompromisszumot kötni, mint korábban, amikor még tényleg főleg a személyes találkozásokra volt korlátozva az ismerkedés, és tovább keresik azt, aki pont olyan, mint az általuk elképzelt szőke herceg.
2016. ápr. 21. 10:43
 2/12 anonim ***** válasza:
74%

Amíg megteheted, addig válogatni is fogsz. Ha majd egyszer elfogynak a potenciális jelentkezők, akkor fogsz kapkodni.

38F

2016. ápr. 21. 10:43
 3/12 anonim ***** válasza:
20%
Mert felszínes vagy.
2016. ápr. 21. 10:58
 4/12 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem nem vagy az, ha a normalisabb reteghez tartozol. A tarskeresozok sosem ismernek be, de veluk mindig van valami geb-asz, vagy a kulsot vagy a belsot illetoen. Ha nincs, akkor vagy nagyon uj meg ott es par nap mulva sikitva menekul a felhozataltol, vagy egy unatkozo kamu profilosrol van szo. Nem hajlandok elismerni, de ha kepesek lennenek eloben ismerkedni, nem tarskereson tennek, hidd el nekem. Nagyon keves az olyan szituacio, amikor tenyleg "nincs mas lehetoseguk", habar ezt mindannyian nagyon szeretik hangoztatni.

Szerintem keruld el a tarskeresoket! :/ Serult emberek gyulekezo helye, aztan majd rad zuditjak az osszes mentalis problemajukat, ha lehetoseguk adodik ra.

23L

2016. ápr. 21. 11:10
 5/12 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem nem, ezt férfiként mondom. Jó, lehet, hogy ezt nekem könnyű mondanom, nekem baromi jók a statisztikáim, majdnem minden nőnek bejövök, de ameddig válogathatsz, addig miért ne válogatnál. A férfiak is válogatnak, ha megtehetik, csak azok szerint vagy felszínes, akik nem jönnek be senkinek.
2016. ápr. 21. 11:11
 6/12 anonim ***** válasza:

Ebben van valami, de a kérdező a külsőre értette a kérdését.

2016. ápr. 21. 11:20
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem, szerintem ez nagyjából reális.

Nem vagyok szép, fogalmazzunk így, de társkeresőn 100-ból nekem is kb. 5 pasi volt, akivel szívesen találkoztam volna, ha csak a képet nézzük.

Van, aki egyszerűen nem az esetem, akivel nem illünk össze (akár azért is, mert szerintem túl sok lenne mellém), vagy csak nem szimpatikus. Mondjuk akiknek a profilja egy félmeztelen kép a konditeremben, azzal érzem, hogy nem lesz sok közös témánk. :)

Nagyjából élőben is ez a helyzet, mikor az új munkahelyemen kezdtem, az ott dolgozó 400 pasiból összesen 5 volt szimpatikus, ami még rosszabb arány.

De egy is elég, ha kiderül, hogy a szimpátia kölcsönös, nem az egész céggel akartam összejönni, csak ezzel az egy sráccal, akivel jelenleg is vagyok. :D

2016. ápr. 21. 11:53
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, nekem társkeresőn 100-ból nulla jön be, rám lehet mondani hogy válogatós vagyok. De neked bejön néhány, szóval az teljesen normális szerintem.
2016. ápr. 21. 12:39
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem hiszem, hogy ez válogatás kérdése. Csak képet látsz, vagy tetszik vagy nem az illető. Társkeresőn amúgy is defektes pasik vannak, vagy külsőre vagy belsőre. Nem akarlak lebeszélni a társkeresőzésről, de így nem nagyon fogsz ott senkit találni.
2016. ápr. 21. 13:29
 10/12 anonim ***** válasza:
24%
Minek társkeresőzöl? Defektes vagy?
2016. ápr. 21. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!