Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy társkeresőn 100 pasiból kb.4-5 jön be? Túlzottan válogatnék?
Amíg megteheted, addig válogatni is fogsz. Ha majd egyszer elfogynak a potenciális jelentkezők, akkor fogsz kapkodni.
38F
Szerintem nem vagy az, ha a normalisabb reteghez tartozol. A tarskeresozok sosem ismernek be, de veluk mindig van valami geb-asz, vagy a kulsot vagy a belsot illetoen. Ha nincs, akkor vagy nagyon uj meg ott es par nap mulva sikitva menekul a felhozataltol, vagy egy unatkozo kamu profilosrol van szo. Nem hajlandok elismerni, de ha kepesek lennenek eloben ismerkedni, nem tarskereson tennek, hidd el nekem. Nagyon keves az olyan szituacio, amikor tenyleg "nincs mas lehetoseguk", habar ezt mindannyian nagyon szeretik hangoztatni.
Szerintem keruld el a tarskeresoket! :/ Serult emberek gyulekezo helye, aztan majd rad zuditjak az osszes mentalis problemajukat, ha lehetoseguk adodik ra.
23L
Ebben van valami, de a kérdező a külsőre értette a kérdését.
Nem, szerintem ez nagyjából reális.
Nem vagyok szép, fogalmazzunk így, de társkeresőn 100-ból nekem is kb. 5 pasi volt, akivel szívesen találkoztam volna, ha csak a képet nézzük.
Van, aki egyszerűen nem az esetem, akivel nem illünk össze (akár azért is, mert szerintem túl sok lenne mellém), vagy csak nem szimpatikus. Mondjuk akiknek a profilja egy félmeztelen kép a konditeremben, azzal érzem, hogy nem lesz sok közös témánk. :)
Nagyjából élőben is ez a helyzet, mikor az új munkahelyemen kezdtem, az ott dolgozó 400 pasiból összesen 5 volt szimpatikus, ami még rosszabb arány.
De egy is elég, ha kiderül, hogy a szimpátia kölcsönös, nem az egész céggel akartam összejönni, csak ezzel az egy sráccal, akivel jelenleg is vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!