Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan nő, aki szereti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő, aki szereti a Hell energia italokat, a húsos és gombás kajákat, a videó játékokat, a sci-fi filmeket, a popcornt, Pepsivel és a Heineken sört?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 21. 18:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Scifin és a videojátékokon kivűl stimt minden

N24

2016. ápr. 21. 20:13
 22/29 anonim ***** válasza:
Hellből a simát,a szőlőset és a lilát szeretem,hús jöhet minden mennyiségben,a gombát is szeretem.Videojáték abszolút no.1 elfoglaltság nálam,PS3/4 inkább,de ha valami csak gépen fut és jó az is jöhet.Sci-fiből nem mindet szeretem.Popcorn,pepsi,heineken ebben a sorrendben kérem :D 21/L
2016. ápr. 21. 20:19
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező üzenete:

a fütyim csak puszta jól neveltségből szeretne veled lenni, ha félsz a sötétben éjjel, aggódsz hogy a migránsok megerőszakolnak, akkor hívjá fel kis nyuszi a 06/70-(ÉS ITT LEÍRTA A SZÁMÁT)-es számon és megvédem a puncidat, csak azt akarom hogy te nyugodtan alhass, de kéne egy farok a sunádhoz"

Jó retard vagy kérdező. Most szállj rá másra.

2016. ápr. 21. 20:22
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Tiltottalak kérdező, puszi!
2016. ápr. 21. 20:24
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen milyen emberek vannak :D:D.
2016. ápr. 21. 20:27
 26/29 anonim ***** válasza:
Az energiaitalt és a gombát nem szeretem, a videójátékok biztos jók, de én a gépen szoktam játszani régebbi játékokat, ezeket a maiakat nem ismerem. A kólát nem nagyon szeretem, ritkán iszom, a sci-fit, a pattogatott kukoricát (mert van rendes magyar neve is) és a sört szeretem (a Heinekent pont kevésbé, de másfajta jöhet).
2016. ápr. 21. 20:40
 27/29 anonim ***** válasza:
Minden jöhet,de videójáték helyett pc inkább.
2016. ápr. 22. 07:42
 28/29 anonim ***** válasza:
Gomban kivul minden passzol... de ebben mi azo erdekes? Ennyi erovel kerdezhetted vna melyik no szereti a halaszlevet, a kutyakat, az akciofilmeket, a redbullt es a sort.:)
2016. ápr. 22. 12:22
 29/29 anonim ***** válasza:

Szeretem a hellt, de másik energiaitalt iszom mert jobban megéri, és ugyanakkor finom is.

Coca cola light vagy zérót szeretem, a pepsi szerintem irtó szar, horror és vígjáték párti vagyok inkább, de kevés filmet nézek. Inkább sorozatokat szoktam. Illetve laptopon játszom a neten a kedvenc játékommal, nem videó játékokkal. A sört utálom.

2016. ápr. 22. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!