Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, aki szereti a Hell energia italokat, a húsos és gombás kajákat, a videó játékokat, a sci-fi filmeket, a popcornt, Pepsivel és a Heineken sört?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 21. 18:50
11/29 anonim válasza:
Hát nem nyitom meg a képet amit küldtél, mert tuti pénisz...
12/29 A kérdező kommentje:
utolsó, az nem pénisz, magamról küldtem, én nem szoktam fotózni és küldeni képeket a farkamról
2016. ápr. 21. 19:35
13/29 anonim válasza:
Akkor bocsánat, csak sokan küldözgetnek itt péniszeket, elővigyázatos vagyok.
14/29 anonim válasza:
Ne bazz, komolyan elküldte a képét, mert te is iszol hellt? :D
Elég igénytelen fazon lehet, ha ennyi alapján próbál asszonyt fogni.
15/29 anonim válasza:
Nekem is elküldte a képét, "pasid lehetnék" szöveggel
16/29 anonim válasza:
én ezt az üzenetet kaptam tőle: "nem vagyok igénytelen fazon, kapd be a faszo_m" :D :D
képet szerencsére nem csatolt
17/29 anonim válasza:
A húsos és gombás kajákat szeretem, a sci-fi filmeket szeretem, viszont energiaitalokat, kólát meg popcornt nem fogyasztok, borzasztó egészségtelenek, sörrel meg csak hajat szoktam mosni. :)
18/29 anonim válasza:
Jézusom :DDDDDDDDDD
És mi alapján kérdezted meg ezeket a dolgokat? :D Miért nem azt, hogy ki szeret levegőt venni, vagy kinek van tornacipője? :D Nem értem :D
19/29 anonim válasza:
"csúnya vagy amiért kinevettél most bebújok egy sarokba sírni, nem ártok én neked, de énekelnék a puncidnak szívesen"
?? :DDDDDDDDDDDDDDD
20/29 anonim válasza:
"ne bánts engem, értelmes vagyok, de, ha nem hiszed el, akkor megmondalak az anyámnak és lefekszem az ágyamba ahol nem tudsz bántani"
Neked mi bajod, kérdező??? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!