Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a férfiak már az ismerkedés kezdetén is a szexről beszélnek, még ha csak poén szintjén is? (Mindenki válaszát és véleményét szívesen várom. )
Veszem én a lapot, van humorérzékem, de lehet a 2. beszélgetésnél nem arra vagyok kíváncsi, hogy "fizikailag bizonyítható, hogy szexi vagyok" és társai.. ez még egy finomabb célzás, az egyértelműbb már a "nem hagynálak éjszaka aludni" mondat, miután közlöm, hogy este van és aludni fogok, na és számtalan példát tudnék még mondani.
A kérdésem csupán ennyi: miért?? Miért ezzel kell kezdeni?
Nekem már olyan unalmas, sablonos és lassacskán kiábrándító ez.
Értem én, hogy fontos a szex, az én véleményem is az, hogy egy jól működő párkapcsolat egyik alapja, de az ismerkedést úgy gondolom nem ezzel kellene kezdeni, vagy a kezdeti szakaszt nem kellene ezzel elrontani.
Le is szoktam állítani, ha valaki így tesz (kb. mindenki), mert nekem ez nem jön be, néhányan meg is lepődnek, amikor szólok, hogy ennek nincs itt a helye és az ideje.
Velem van a baj, vagy ez így tényleg nem a dolgok menete?
Fiúk és lányok véleményére is egyaránt kíváncsi vagyok. :)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!