Itt kamu néven, kamu emberekkel ismerkedhetsz! "Társkereső" a vicces kedvűeknek! (? )
Sziasztok:)
Először is, azért csináltam ezt, mert majd lesz egy "komoly" is, és biztos, hogy így is lesznek, de talán kevesebben akik abba írják a "Mari néni 68/F" nevű válaszaikat :D Nagyon jó lenne, ha ezeket itt gyűjtenénk össze! :)
szijasztokh, jóhzsi néni vok! 82 múltam.
az ágyban mindent meg teszek csak ha dinnyés a gumi.
helyszin: egy kis páleszér az úton is mehet a buli!
kedvenc póz: minden fajta még a kappa is játszhat !
jelentkezés: jöhet minden, ha van kutyád az is...
szeretetel várlak magyarország 32"54"28 koordinátán.
sziasztok egy kis zöld pacsièrt mindent meg mutatok :*
" ï " ø "
sziasztok margitka vagyok 87 éves csajszih
egy új ájfonért bárkinek oda adom a kendermagos tyúkomat vagy akár magamat is. isteni lekváros fánkot készítek, néha belehullik a kékes árnyalatú ősz hajszálam.
körmöm gombás, de legalább szép sárga.
Sziasztok, Jucika vagyok 87 éves, és hiányzik egy kis etyepetye, mert a papa mindig alszik, jöhet 20-90 év között bárki. Tel.: ***
Akármikor hivhatsz :)
*Automatikusan eltávolított tartalom
Szervusztok!
Sexy Márti vagyok, 100 éves, a jövőhéten leszek 101 és fél.
Utoljára az 1800-as években volt szexpartnerem, már nagyon vágyom egy kis huncutkodásra.
Nagyon hunci tizenéveseket várok, írjatok privátot!
Puszi a popótokra: Sexy Márti
Ui.: Nem borotváltam le Caesar óta, remélem, nem baj.
Sziasztok!
Szeretem a virtuális szexet. Kedvencem az: 100110110101
Hát igen, én ilyen kis játékos figura vagyok. :)
Telszámom a gyökkettő második 8 számjegye.
Hello!
Nyulam-bulamnak hívnak (Nomen est omen). A füvet imádom, ölben lenni nagyon szeretek, de pórázt is tehetsz rám. Az orromat is tudom mozgatni, a szőrzetem selymes, bár a talpamon is van, és néha szeretek bokszolni. Ruhát sohasem hordok. (Remélem jó rovatba tettem a szöveget.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!