Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen elcseszett a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen elcseszett a mai 20-as korosztályú nők többsége?

Figyelt kérdés
40-es férfiak kellenek nekik nem ám a hozzájuk tartozó 20-as korosztály. 18-20 évesek lógnak 34-40 éves férfiakkal? Mi van ezzel a világgal?
2016. ápr. 20. 21:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Ugyanmár, nem kell ennyire vaknak lenni...

Én is idősebb pasival járok. Az osztálytársaim is járnak 35-40 éves pasikkal, pedig csak gimisek vagyunk.

A pasikat egyértelműen vonzza, hogy szépek, fiatalok vagyunk, sokkal vékonyabbak mint a feleségük és szépen áll a cici. :) Ráadásul sok olyat bevállalunk, amit a 40 éves feleség nem fog.

Cserébe ők is tudják, mi kell a nőknek. Többnyire jók az ágyban, és szeretnek nyalni, amit a mai fiúkról egyáltalán nem lehet elmondani, viszont nem akarnak állandóan se.ggbe dugni, amit viszont a mai fiúk "alapnak" gondolnak.

Van rendes keresetük, kocsijuk, nem okoz gondot elvinni étterembe, hétvégére egy szállodába, vagy nyáron külföldre. Főleg akkor szép az élet, ha nem lóg a nyakában egy élősködő (ex)feleség meg a két kölyke akit el kell tartani, és többet tud költeni.

Az egyik csaj új ciciket kap ballagásra, nekem jó nagy melleim vannak ;) úgyhogy én egy autót kapok.

Akinek a pasija csak sima irodai munkát végez, az is tud a csajra költeni, legalább is többet mint egy 20 éves: egy-két ékszer, jó ruhák beleférnek, és neki is van kocsija. Mondjuk az a csaj már kicsit ducibb, meg az arca sem olyan szép babás, de még mindig jobb mint egy szétszült nyanya.

2016. ápr. 21. 09:22
 22/25 anonim ***** válasza:
Bízom benne hogy a #21es troll, vagy ha nem akkor ordas nagy szajha.
2016. ápr. 21. 11:36
 23/25 A kérdező kommentje:
Ti vagytok az elcseszettek akik beugattok nekem. (kinek nem inge nem veszi magára)
2016. ápr. 21. 15:47
 24/25 A kérdező kommentje:

Sunshinedoll:

Nem csak matekról hiányoztál te ribi

2016. ápr. 21. 15:48
 25/25 anonim ***** válasza:

Nem értem mi a probléma a kommentemmel, amiért le kellett nullázni, de röhejes, hogy ezen az oldalon nem tudja az ember leírni a saját véleményét anélkül, hogy ne szólnának be és ne pontoznák le..

Amúgy meg "kedves" kérdező, egy iszonyatos szánalmas ember vagy! Elcseszettek a mai 20-as lányok + most már azok is elcseszettek, akik nem nyalják ki a kis seggedet és nem értenek egyet az alapból is idióta feltételezéseddel?! Persze, mindenki hülye, aki ellened van, egyértelmű. Ilyen felfogással nem csodálkoznék, ha nincs barátnőm + pontosan az ilyen gyökerek miatt nem kellenek sok huszonévesnek a korunkbeli, rendkívül érett pasik..

2016. ápr. 21. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!