Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utolsó üzenet egy elcseszett barátság és majdnem szerelem lezárásához? 24/F
Már nem akarom meghódítani...
Igazából el sem küldtem neki nem hiszem h elfogom ezt nem érdemli meg!
minek?
ha meg akarod alázni magad, tökéletes.
amúgy borzasztó nyálas, elcsépelt, és felesleges...
én kezdtem el szerelmet érezni... minden kapcsolatot megszakított velem szinte egyik napról a másikra...
eléggé közel kerültünk egymáshoz nem csak beszélgetések voltak meg összebújások...
az h miért nem küldöm el neki nem akarom még ezzel is az egóját növelni, hogy számomra elérhetetlen... ezt nem érdemli meg elvett belőlem valamit azzal ahogyan eltűnt az életemből...
#6-os vagyok
Értem, szóval te szerelmet kezdtél érezni, ő meg teljesen szerelmes volt beléd? Mert azt írod a kérdésben, hogy nem tudod megadni neki, amire szüksége van, tehát én ezt úgy értelmezem, hogy ő többet érzett még nálad is. Nem lehet, hogy ő azt hitte, hogy te csak barátként tekintettél rá végig?
Történt valami, ami miatt egyik pillanatról a másikra szakította meg a kapcsolatot? Tudom is én, mondtál valamit, vagy volt egy kis vitatkozás? Miért gondolod, hogy növelnéd az egóját? Ha ő is szeretett téged, lehet, hogy jobban fájt neki, hogy elhagyott, és ugyanezek a gondolatok vannak benne, meg érzés, hogy valamit elvettél az életéből.
Miért nem tudnád megadni neki a jövőt, amit szeretne?
Bocsi a sok kérdésért, de érdekesnek tartom a történetet :)
Sok kérdésre magam sem tudom a választ...
arra viszont tudom a választ h ő nem érezte azt ami bennem gyökeret vert...
Abból is következtetek erre h mondta h látja a szememben, az érintésemen a csókomon érzi, de nem tudja és nem akarja viszonozni, mert nem tud mellettem teljesen nyitott lenni és nem érzi magát teljesen önmagának...
Okot nem adtam rá h így érezzen vita sem volt...
Minden erőmmel azon lettem volna h egy olyan jövőt és életet adjak meg neki ami a boldogságról szól...
Szerintem így találta a legegyszerűbbnek a kettőnk kapcsolatának a lezárását h feléget maga mögött mindent velem kapcsolatban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!