Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen elcseszett a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen elcseszett a mai 20-as korosztályú nők többsége?

Figyelt kérdés
40-es férfiak kellenek nekik nem ám a hozzájuk tartozó 20-as korosztály. 18-20 évesek lógnak 34-40 éves férfiakkal? Mi van ezzel a világgal?
2016. ápr. 20. 21:59
1 2 3
 11/25 ~OnLány~ ***** válasza:
94%

Ugyan már,nem prűd,aki nem iszik.Én sem iszom,cigit sosem próbáltam,drogot sem,mégis bevállalósabb,laza lány vagyok.

Én nem lennék soha ennyi idős férfivel,de a mai fiatal srácok tényleg éretlenek a kapcsolatra.Igen,tisztelet most is a kivételeknek.

De abszolút nem életrevalók egyesek.

Majdnem inkább választanám a 34-40-es korosztályt,mint az éretlen,ecset fejű hippiket.Bocsánat a kifejezésért,de tényleg röhejesen néznek ki ezzel a stílussal.

2016. ápr. 20. 22:28
 12/25 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok ecsetfejű, de azért azt magyarázzátok már el, hogy ti mért vagytok érettebbek, mint mondjuk a normális gondolkodású 20-25 éves srácok. #8as voltam.
2016. ápr. 20. 22:34
 13/25 anonim ***** válasza:
29%
Hozzájuk tartozó 20-as korosztály? Talán törvénybe van foglalva, hogy 20-on évesek 20-on évesekkel jöjjenek össze? Eldönti majd mindenki saját maga. 22 éves vagyok, de semmi pénzért nem jönnék többet össze korombelivel, sem fiatalabbal. Undorító ez a sok csőnadrágos, ecsethajú , swag, yolo páwa gyerek, akiken jobban feszül a nadrág, mint rajtam. Egyetemen is 99%-ban ezt látni. Arról meg ne is beszéljünk, hogy rengeteg fiú a 20-as korosztályban tökéletesen alkalmatlan egy kapcsolatra, iszonyat gyerekesek és felelőtlenek. Jelzem, hatalmas tisztelet a kivételnek, de én eddig ezeket a saját bőrömön tapasztaltam és egészen biztos, hogy többet nem kérek belőle. Én eleve egy érettebb, komolyabb lány vagyok, szóval az idősebb pasikkal jövök ki jobban. 10-15 év sem különösebben zavar és az sem, hogy más szerint ki lenne a "hozzám tartozó", mert ez rajtam kívül nem tartozik senki másra.
2016. ápr. 20. 23:15
 14/25 anonim ***** válasza:
Azért mert képes vagy elcseszettnek nevezni embereket, és ez nyilván látszik a fejeden élőben is.
2016. ápr. 20. 23:18
 15/25 anonim ***** válasza:

Adom az előzőt.

Amúgy arra gondoltál már hogy te magad vagy az elcseszett?

De elmondom neked hogy a nők többsége az ilyen kreténekkel kezd, aztán mikor már rájön hogy ez a korosztály egy hulladék, addigra a lelkük is tropára megy az ilyen agyhalottaktól!

2016. ápr. 20. 23:26
 16/25 anonim ***** válasza:

"rengeteg fiú a 20-as korosztályban tökéletesen alkalmatlan egy kapcsolatra, iszonyat gyerekesek és felelőtlenek"

sajnos ugyanez a másik oldalra is igaz...

2016. ápr. 20. 23:28
 17/25 anonim ***** válasza:

#16: Én ezt elhiszem, de hetero lányként + a kérdés irányultsága miatt engem ez most kevésbé izgat, viszont igazuk van az előttem szóloknak még abban, hogy már az bőven többet elárul rólad, hogy embereket elcseszettnek nevezel... Méghozzá azért elcseszettek, mert önálló emberként veszik a bátorságot és olyan korú férfival jönnek össze, amilyennel ők jól érzik magukat. Ellenben veled, te a legkevésbé sem vagy elcseszett ugyebár, te akit nyilván kikosoraznak a "hozzájuk tartozó" 20-on éves lányok és ezért illeted őket ilyen szavakkal..

Na ezért mondom, hogy köszi nem kérek a 20-as srácokból, mert mindig sikerül kifogni a hozzád hasonló gyökereket, már elnézést a kifejezésért.

2016. ápr. 20. 23:53
 18/25 anonim ***** válasza:
Na, majd én eldöntöm a vitát, hogy mindenki jól járjon, az összes gyik-os nő mostantól velem fog járni, 18-45 éves korig, mindegyik, kivétel nélkül. :) Én azért járok jól mert annyi barátnőm lesz,hogy az csak na, ti pedig azért, mert örülhettek az örömömnek. :) Hát nem jó együtt örülni? :D
2016. ápr. 21. 00:11
 19/25 anonim ***** válasza:

Tényleg elég sok a huszonévesek közt az, aki dohányzik, sokat iszik, mértéktelenül bulizik. Ezt kár tagadni. Nekem nagyon sokáig gondot okozott ez, mivel nem dohányzom és nem is tudom tolerálni. Egy 40es pasi sok esetben az érettség illúzióját kelti, no meg jobb esetben önálló. Ettől még nem tartom helyesnek, főleg mert sok esetben családos férfiakról van szó. De vannak lányok, akik keresgélés helyett egyből ugranak egy olyan lehetőségre, ahol a férfi más képet fest le magáról, em foglalkozva mással.

Én nagy kivétel vagyok ebből a szempontból, mert világéletemben a fiatalabb pasikhoz vonzódtam. No nem sokkal fiatalabbakhoz, de átlag 1-2 év mindig volt a javamra. Mostani párom is fiatalabb nálam 2 évvel, de végre egy tényleg rendes, életstílusban is hozzám passzoló srácot találtam. Vigyázok is rá, és megbecsülöm, amit gyakran szóvátesz, hogy érzi, és nagyon boldog tőle.

Szóval itt inkább a szűréssel és az abba való belefáradással van a probléma. Ehhez csak hozzájön a nem megfelelő önismeret, ami miatt sok nő életképtelen kapcsolatba lép.

2016. ápr. 21. 07:01
 20/25 Sunshinedoll ***** válasza:
A 20as fiúk elcseszettek, azért nem kellenek a 20as nőknek :D Szerintem tök logikus, hogy így van a logikai menet és nem fordítva. (A 18 éves mióta 20-as korosztály? Én hiányoztam matek órán?)
2016. ápr. 21. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!