Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen elcseszett a mai 20-as korosztályú nők többsége?
Ugyan már,nem prűd,aki nem iszik.Én sem iszom,cigit sosem próbáltam,drogot sem,mégis bevállalósabb,laza lány vagyok.
Én nem lennék soha ennyi idős férfivel,de a mai fiatal srácok tényleg éretlenek a kapcsolatra.Igen,tisztelet most is a kivételeknek.
De abszolút nem életrevalók egyesek.
Majdnem inkább választanám a 34-40-es korosztályt,mint az éretlen,ecset fejű hippiket.Bocsánat a kifejezésért,de tényleg röhejesen néznek ki ezzel a stílussal.
Adom az előzőt.
Amúgy arra gondoltál már hogy te magad vagy az elcseszett?
De elmondom neked hogy a nők többsége az ilyen kreténekkel kezd, aztán mikor már rájön hogy ez a korosztály egy hulladék, addigra a lelkük is tropára megy az ilyen agyhalottaktól!
"rengeteg fiú a 20-as korosztályban tökéletesen alkalmatlan egy kapcsolatra, iszonyat gyerekesek és felelőtlenek"
sajnos ugyanez a másik oldalra is igaz...
#16: Én ezt elhiszem, de hetero lányként + a kérdés irányultsága miatt engem ez most kevésbé izgat, viszont igazuk van az előttem szóloknak még abban, hogy már az bőven többet elárul rólad, hogy embereket elcseszettnek nevezel... Méghozzá azért elcseszettek, mert önálló emberként veszik a bátorságot és olyan korú férfival jönnek össze, amilyennel ők jól érzik magukat. Ellenben veled, te a legkevésbé sem vagy elcseszett ugyebár, te akit nyilván kikosoraznak a "hozzájuk tartozó" 20-on éves lányok és ezért illeted őket ilyen szavakkal..
Na ezért mondom, hogy köszi nem kérek a 20-as srácokból, mert mindig sikerül kifogni a hozzád hasonló gyökereket, már elnézést a kifejezésért.
Tényleg elég sok a huszonévesek közt az, aki dohányzik, sokat iszik, mértéktelenül bulizik. Ezt kár tagadni. Nekem nagyon sokáig gondot okozott ez, mivel nem dohányzom és nem is tudom tolerálni. Egy 40es pasi sok esetben az érettség illúzióját kelti, no meg jobb esetben önálló. Ettől még nem tartom helyesnek, főleg mert sok esetben családos férfiakról van szó. De vannak lányok, akik keresgélés helyett egyből ugranak egy olyan lehetőségre, ahol a férfi más képet fest le magáról, em foglalkozva mással.
Én nagy kivétel vagyok ebből a szempontból, mert világéletemben a fiatalabb pasikhoz vonzódtam. No nem sokkal fiatalabbakhoz, de átlag 1-2 év mindig volt a javamra. Mostani párom is fiatalabb nálam 2 évvel, de végre egy tényleg rendes, életstílusban is hozzám passzoló srácot találtam. Vigyázok is rá, és megbecsülöm, amit gyakran szóvátesz, hogy érzi, és nagyon boldog tőle.
Szóval itt inkább a szűréssel és az abba való belefáradással van a probléma. Ehhez csak hozzájön a nem megfelelő önismeret, ami miatt sok nő életképtelen kapcsolatba lép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!