Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora kincsnek számít egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora kincsnek számít egy olyan átlagos csinosabb nő akinek alig számít a külső?

Figyelt kérdés
Nyilván minimálisan számít mindenkinek. Csak olyanra gondolok itt most hogy nagyon elfogadó külső terén tehát pl. Nem zavarja ha kövér vagy alacsony vagy vékony stb.
2016. ápr. 19. 08:16
1 2
 11/15 Blade Bone ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, dee azért még ez sem minden, volt már hogy jól beszélgettem valakivel, de mégse volt tip-top.. Valami grátisznak még kell lennie, hogy ne csak kiöntsük egymásnak a szívünket.
2016. ápr. 19. 13:02
 12/15 anonim ***** válasza:

"Mellesleg ki mit lát szépnek."

már megint az eszetlen relativizmus.

2016. ápr. 19. 13:18
 13/15 anonim ***** válasza:

Én miért csak buta libákat látok mindenhol az utcán és a tömegközlekedésben? De még a kampuszon is... :D

---------------

Miért akarjátok mindig szembeállítani a külsőt és a belsőt?

Hiába van kockahasad vagy hiába beszéled ki a lányt a bugyijából, ha valaki kívül-belül klappol, akkor ő lesz a nyerő.

2016. ápr. 19. 14:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, gondolom most marhára az egódat akarod fényeztetni a válaszolókkal, hogy TE mekkora különleges emberfeletti kincs vagy, és hogy Te vagy a világ legritkább nője, aki minden férfi álma, mert olyan gyönyörű belső tulajdonságokkal rendelkezel, amivel senki ezen a földön: pl neked abszolút nem számít a külső....

PFFF...... Ha neked nem számít, akkor nem számít. Nyílván egy értelmesebb nőnek már az is nagyon fontos, hogy értelmes legyen a pasas, meg intelligens. De ezek ellenére te sem jönnél össze egy nagyon visszataszító pl. nagyon szőrös, dagadt, vagy korpás hajú tudóssal, vagy igénytelen külsejű ellenben valamiben sikeres pasassal.... úgyhogy ennyit a különleges marha extra gyönyörű lelkedről kedves..

Tudod minden nő azt akarja hallani, hogy ő milyen csodálatosan különleges. Na, kérlek szépen te ettől még rohadtul nem vagy az!

2016. ápr. 19. 15:50
 15/15 anonim ***** válasza:
A harmadik válaszolónak megy a like;)
2016. ápr. 19. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!