Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hányszor utasítottak már el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor utasítottak már el az életben?

Figyelt kérdés
Írjátok meg hogy fiúk vagytok vagy lányok
2016. ápr. 18. 15:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Harmincas nő vagyok, és bizony sok elutasításban volt részem, de még több sikerélményem is volt: vagyis aki nekem bejött, annak én is. Mondjuk úgy 70-30%-ban volt sikerem, de ez betudható annak is, hogy nem "random" módon ismerkedtem, hanem célirányosan: ott, ahol éreztem, hogy van keresnivalóm. Társkeresőn, ahol erre nincs mód, sokkal rosszabb az arány, de élőben valahogy megérzem, hogy kinél lehet esélyem és kinél nem, onnantól pedig elég csak helyzetet teremteni. Pl. boldogult ifjúkoromban elég volt kinézni buliban egy szimpatikus srácot, tüzet kértem tőle, és másnap már jártunk. Aztán mikor megromlott a kapcsolatunk, akkor egy haverja tetszett meg, de nála nem tudtam labdába rúgni, mivel volt barátnője. A lényeg, hogy sosem omlottam össze az elutasításoktól, hanem keresgéltem tovább.
2016. ápr. 18. 17:00
 12/21 anonim ***** válasza:

Egész pontosan 1083-szor utasítottak vissza lányok. Ebből 407 elutasítás neten ért. Ide csak azokat számolom, amikben konkrét választ kaptam, hogy nem érdeklem a lányt, szóval az elküldött, de meg nem válaszolt leveleket (pontosan 833) nem számoltam bele, de számon tartom. A maradék 676 elutasítás élőben ért. Az 5. elutasításomtól fogva papíron vezetem a legfontosabb részleteket, innen a pontos adatok. (Eredetileg azért kezdtem vezetni, hátha látom, hogy mi az amit elszúrok az ismerkedés során). Természetesen randira, kapcsolatra vagy másra sosem volt példa az esetemben.

Ha, eddig nem derült volna ki valaki számára: férfi vagyok.

2016. ápr. 18. 17:03
 13/21 anonim ***** válasza:
Nálam mindig a férfiak kezdeményeztek, sosem volt rá szükség, hogy én tegyem, így aztán egyszer sem utasítottak el. Nem vagyok extra bombanő, de ez így alakult. 34/N
2016. ápr. 18. 17:08
 14/21 anonim ***** válasza:

Konkrét elutasítás egyszer volt, félreértelmezték a jeleket, plusz idegességemben elég hülyén is viselkedtem, my fault. Sok éve volt már

Ignorálás kettő volt. Egyszer társkeresőn, egyszer egy randin évfolyamtárs, akivel csak random beszélgettünk egyet, aztán kb udvarolt, én igyekeztem viszonozni, aztán egyszer csak (fogalmam sincs, miért) nem írt vissza. Aztán megint udvarolt, aztán megint ignorált. Ha megfeszülök sem értem.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy sikeres kezdeményezés is csak kétszer volt, összesen 5 év kapcsolat lett belőlük.

24/F

2016. ápr. 18. 17:09
 15/21 anonim ***** válasza:

Egyszer se, mert még eddig nem is próbálkoztam.

Jó egyedül

21/l

2016. ápr. 18. 18:18
 16/21 anonim ***** válasza:
Olyan 3-5 alkalommal.Azóta nem próbálkozok.Mondjuk akkoriban dagi voltam és csúnyácska.Szép és csinos felnőtt lett belőlem...viszont az elveszett önbizalmam nem tudom visszaszerezni,paranoiás és lelki sérült vagyok. 21/L
2016. ápr. 18. 18:31
 17/21 anonim ***** válasza:
15432-szer. De ki számolja...
2016. ápr. 18. 18:51
 18/21 anonim ***** válasza:
Interneten nagyon sok, még csak vissza sem írnak, vagy felszívódnak. Élőben csak látom, hogy nem oké, igen ritka hogy érdeklődnek irántam, de azokat is sikerült elszúrnom ügyetlenséggel. 22/f
2016. ápr. 18. 20:05
 19/21 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs. Neten többször, élőben kevesebbszer. De élőben eleve nem is kezdeményezek addig, amíg nem látok a másikon legalább minimális érdeklődést.

Nő vagyok.

2016. ápr. 18. 20:49
 20/21 anonim ***** válasza:

Olyan sokszor nem próbálkoztam, de mindent beleszámolva, neten, szórakozóhelyeken, komolytalanakat is szerintem nem több mint 20-30 eset.

De még nem volt barátnőm, szex se soha.

Pedig elvileg nem vagyok ronda, csók is volt már több lánnyal, bár csak bulikban. Komolyabbat még senki nem akart tőlem, valószínűleg ahhoz már nem vagyok elég jó pedig a magasságomon kívül semmi kivetni valót nem találok magamban. (170cm)

20/F

2016. ápr. 18. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!