Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket hányszor utasítottak el ha próbálkoztatok egy lánynál? Hogyan dolgoztátok ezt fel?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 19:05
1/8 anonim válasza:
huhh hát 4-5 ször már biztos, hát attól függ, hogy mit mondott, hogy miért..
Am nem haltam bele :-)
2/8 anonim válasza:
Hát ősz óta, eddig 3x, de a mostani próbálkozásom szerintem sikeres lesz. IGazából, nekem nem kellett feldolgoznom mert utána már nem nagyon érdekelt....úgy voltam vele, majd lesz másik és persze jobb....: ) és semmi gond nem volt: ) nem is gondoltam rá: )
3/8 anonim válasza:
kiböktem és felfújtam a következőt.
4/8 anonim válasza:
Szerintem egy lánynál felesleges bepróbálkozni 3-4szer, elsőre is el tudja dönteni hogy akar e a sráctól valamit, főleg ha egyértelműen közli a lány, de nem bunkón.
5/8 A kérdező kommentje:
Félreértetted a kérdést, vagy én fogalmaztam rosszul:D
Nem egy lánynál, hanem összességében a lányoknál.
2010. ápr. 18. 19:47
6/8 anonim válasza:
Engem eddig mindig :P.Am fiú vagy,vagy lány?
7/8 anonim válasza:
Részemröl volt olyanis amire ugy reagáltam.. h most 1 db-ig nemkell csaj:D alig 1 hét alatt alismult ez az érzés.. volt olyanis, h "ááh ugyis lesz másik,jobb" :P de am sokszor utasitottak vissza.. énis sokat utasitottam vissza:P De ha nagyon tetszik 1 csaj.. és visszautasit.. 1kis idö után (pár hónap..esetleg év xD) megint ujra probálkozok:D lehet azota megteccettem neki:P mert pl más fajta pasik" jönnek be neki:P ki tudjaa.. rem segitettem 15/f
8/8 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, én eddig nem próbálkoztam soha senkinél, és így nem is utasítottak vissza soha.
2010. ápr. 18. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!