Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Eddig hogyan utasítottak titeket vissza lányok?
Figyelt kérdés
Akár utcán leszólításból, akár bárhogy. A kérdés lányoknak is szól: hogyan utasítottál vissza fiút?2011. márc. 28. 21:30
1/21 anonim válasza:
"Nem teheted be a fenekembe! Már az is túl sok, hogy gumi nélkül csináljuk!"
2/21 anonim válasza:
régen kaptam ilyet, de a leggyakoribb és legutálatosabb, az hogy: legyünk barátok ---> tarkólövés
3/21 anonim válasza:
Hát én nagyon bírlak, okos, kedves srác vagy, de nem érzek mást. Szóval maradjunk barátok.
4/21 anonim válasza:
takarodjál a pics@ba részeg disznó
5/21 Kingaa1 válasza:
hát egyszer volt egy nagyon nyomulós "Hazug Pista" becézetű ember aki haza akart kisérni, én szándékosan más tömbházhoz irányitottam, majd megkérdezte: szeretnéke vele együtt lenni, a válaszom: "Jajj.. azt mondtam volna szingli vagyok??? Ne haragudj nem gondoltam komolyan:)"
De ekkor nagyon pofátlan voltam, pl volt olyan is h szimplán annyit mondtam hogy ne haragudj én most nem vagyok készen egy ilyenre:)
7/21 anonim válasza:
"Bocsi,de éppen kialakulóban van egy kapcsolatom..."
8/21 anonim válasza:
"Ja az nem a te Ferrarid? Akkor bocs de nem.."
9/21 szamóca. válasza:
hát én általában a "ne haragudj ez msot nem fog menni" vagy " én ezt most nem szerentém" dumákkal próbálkozok. van amikor nem jön be:D
10/21 anonim válasza:
Engem még soha sehogy :D
1/1 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!