Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért furcsa a környezetemnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért furcsa a környezetemnek, hogy társra vágyom?

Figyelt kérdés

Volt egy 5 éves kapcsolatom, 22 évesen.

Mindent megtettem értünk, még is vége lett, valószínűleg emiatt. Most nem találja a helyét, nem csoda, azt hitte minden férfi olyan, mint én. Így fél év után, hogy kimondtam a boldogító takarodj szót, tényleg jobban érzem magam. Egy nagy rózsaszín köd volt előttem. Soha nem gondoltam volna, hogy így kell beszélnem róla, de valójában egy pénzfejő, undorító, semmirekellő, abszolút figyelmetlen(!), akivel még csak tervezni sem lehetett semmit. És örülök, hogy megszabadultam tőle. Sajnálom, hogy elpazaroltam az életemből 5 évet.

A mai világban körülöttem mindenki csak dugni akar, fiú, lány, mindegy. Én meg itt állok a szőnyeg szélén férfi létemre, mint egy szerencsétlen és keresem a párom. Jó megjelenésű fiatal vagyok, szoktam tetszeni a nőknek, én is észreveszem sokszor, és a barátaim is, de nem értenek meg. Szerintük a jó csaj kategória az a cicababáknál kezdődik és ott be is fejeződik, és ez az amire nekem semmi szükségem. Nekem ez nem fontos, tökéletesen beérem egy teljesen átlagos csajjal, mindenféle smink, tűsarkú és egyebek nélkül, elvégre nem partnert keresek, társat. Persze a nőiesség és az alapvető igényesség, kultúra, és intelligencia azért fontos, de a belső is legalább ennyire. Hiányzik egy ölelés, egy jó beszélgetés, megértés, egy csók, egy szeretkezés, és talán a legfontosabb, hogy kiegészítsen valaki.

Legalább azt megtanulhattam volna, hogy hogyan is kell irányítani az érzelmeimet. De úgy érzem ez sem sikerült.

Őszintén, túl nagyok az elvárásaim? Sokszor úgy érzem, egy igazi gyökér vagyok, és nem látom magam kívülről. Hagyjam ezt az egész hülyeséget, és én is álljak be a sorba? De ha egyszer nincs erre szükségem?!

Köszönöm a válaszokat!

2016. ápr. 17. 23:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Hasonló cipőben járok, mint te.

Nálam pl "csak" egy csók se fér bele olyan emberrel, akivel nem akarok összejönni. A környezetemben nem ezt látom, mások elmennek legalább a csak egy csókig, mert nincs senkijük.

Nekem egy párom volt (3,5 év)azt szerettem volna, ha az első lesz az egyetlen, vele volt az első szájrapuszi, csók stb... Aztán összetörte ezt a vágyam.

2016. ápr. 21. 13:45
 12/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Hasonló dolgokon én is szoktam rágódni.

Ehhez picit írnék magamról: 24 éves vagyok, életemben egy párom volt, akivel 3,5 évig tartott a kapcsolatunk. Ennek az egy embernek adtam az első csókom, szájrapuszim, kézfogást és ehhez hasonlók.. Amikor valakivel leállok bezsélgetni, néznek rám, hogy 20 éves koromig nem volt semmi? (tavayl szakítottunk s akkor már betöltöttem a 24-et). Ekkor elkezdek az értékrendemről beszélni, hogy nem csókolozzom senkivel, akitől nem akarok semmit, nem is csókoloztam csak egy emberrel életemben. Néha hiányzik, hogy valakihez hozzábújjak, hiányzik az ölelés, hogy megpusziljon, hogy csókolhassak és a szex is. Volt már,hogy átfutott a fejemen,hogy beállni a sorba és valakivel csókolozni csak úgy, de úgy érzem, hogy azzal kiadnék magamból egy jókora darabot, amit csak egy embernek volna szabad. Nem szeretném azt, hogy amikor végig megyek, majd a párommal az utcán,ne az legyen,h minden x-ik ember elmondhassa, hogy kapott belőlem, igaz én is elmondhatnám,h na ez is megvolt, de nem is érezném jól magam.

Szeretnék kitartani a saját erkölcseim, gondolkodásmódom mellett. Úgyanígy vagyok pl a cigivel is hülyeésgnek találom, ki se próbáltam, így voltam a részegedéssel is. Igaz egyszer azt még is sikerült kipróbálni, nem tudtam, hogy mennyit bírok a keverésnél, s amikor alapozni hívtak eléggé túlzábsa vittük.. :/ Azóta sem ittam soha sokat, egy-két sör s ennyi. Szóval, nem, szerintem ne add fel az erkölcseid, a vágyaid.

Én például jól érzem magam a nézeteimmel s bízom benne, hogy egyszer eljön a pasi, akivel jól kifogunk jönni, s összetudunk csiszolódni :)

24N

2016. ápr. 21. 19:48
 13/15 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben járok én is, két hosszú kapcsolatom volt eddig, 2 illetve 5 éves. Utóbbi azért hagyott ott hogy kalandorkodjon, éljen, hisz mindenki mindenkivel dug...hát én nem ilyen vagyok és hiszek abban hogy vannak még hasonló gondolkodású nők is. 24F
2016. aug. 8. 19:38
 14/15 anonim ***** válasza:

Egy ilyen férfiért összetenném a két kacsómat

22/N

2016. aug. 8. 19:39
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát, én Szekszárdi vagyok. Ha valaki környékbeli, és összetenné egy ilyen férfiért a kezét, hát adjon jelet, ígérem írni fogok!
2016. aug. 8. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!