Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ez alapján járnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez alapján járnátok velem? Jól akarok keresni, de egyelőre csak 400 bruttót kapok. Szeretnék majd A4 Audit, de most csak egy Corollám van. Nem vagyok izmos, de már gyúrok. Házat szeretnék majd építeni, de csak egy kis lakásom van.

Figyelt kérdés
2016. ápr. 17. 21:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én? Nem hogy barátnőt, asszonyt akarok innen!
2016. ápr. 17. 21:34
 12/15 anonim ***** válasza:

A lényeget pont nem írtad le! Azt, hogy milyen is vagy igazán. Magasról nem hat meg, hogy mennyit keresel és milyen autod van vagy lakásod. Szóval ezek alapján én tuti nemet mondanék. Alapból azt gondolod, hogy ezekkel fogsz csajt találni. Igen, lehet, hogy össze fog jönni. De akkor azt a felszínes csajt nagyon megérdemled! :-)

Sok sikert! 21/L

2016. ápr. 17. 21:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Figyu engem rohadtul nem erdekel menmyit keresel,vagy hogy milyen kocsid van,es h milyen gazdag vagy en ha valakit szeretek azt onmagaert szeretem es le***om h mennyit keres mert ot szeretem es nem a penzer ugyhogy hapsikam ne igy prablj csajozni mert a jobbaknal ez nem jon be csak a buta alulkepzett libaknak:*
2016. ápr. 17. 22:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Aruld el nekem mit dolgozol? En is ennyit akarok keresni haveeer tok hamar osszeraknam a penzt
2016. ápr. 17. 23:34
 15/15 anonim ***** válasza:
NEM!
2016. ápr. 18. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!