Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is úgy vette észre hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is úgy vette észre hogy mostanában nagyobbak az elvárások a férfik külsejére vonatkozóan, mint a nők esetében?

Figyelt kérdés

Az itteni kérdésekben is a férfiak olyan dolgokon görcsölnek, hogy nem tökéletes a hajvonal ívük, rossz az állkapocs homlok arányuk, van egy nagyobb anyajegy az arcukon... és ilyesmik miatt teljesen depressziósak és inkább nem élnek szociális életet.

Persze a nők egyáltalán nem görcsölnek ilyen nevetséges hülyeségeken (Mondjuk ezt jól is teszik).

Ezzel szemben, sokszor beszélgetek itt is vagy más fórumokon nőkkel, és mindig jól előadják magukat, hogy a férfi ilyen meg olyan legyen, mert hogy ő is ilyen meg olyan csinos, és amikor megtörténik a képcsere, nagyobb a tokájuk mint nekem az egész fejem (és nekem nagyobb fejem van).

A kedvencem egy olyan 21 éves lány volt, aki társkeresőn tényleg félelmetesen nagy igényeket írt le a férfiak külsejével kapcsolatban, aztán az egyik képen tisztán látszott, hogy olyan elhanyagolt fogsora van mint egy hontalannak...

Ezek után nem tudom hogy van e értelme direkt szerényebb megjelenésű lányokat keresni, mert majd ők elfogadóbbak lesznek...

2016. ápr. 17. 09:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%

10-es

Szép story, de én egy képzett, sportos, intelligens, jól kereső, humoros srác vagyok, aki 60 levelet írt meg és zéro(!) választ kapott.

Átlagos lányoknak írtam és a saját városomban laktak mind.

Az én leveleimet valahogy nem találom a te kiosztásodban, vagyis gondolom, hogy létezik még egy kategória: a milyen kár, hogy nem néz ki úgy mint ez vagy amaz ugyanarról az oldalról, mert ha ő írta volna ugyanezt, hajh, akkor most nagyon válaszolnék... de hát nem ő írta,

2016. ápr. 17. 10:16
 12/17 anonim ***** válasza:
32%

Pontosan így van,és nevetséges is.Pont ezért mivel nem születtem helyesnek,már szóba sem állnak velem a nők,néha 1-1 max. beszélgetni,de az is ritka mint a fehér holló.

Szóval ha nem vagyok tökéletes külsőre,már meg sem akar ismerni egy nő sem,miközben ugye ők annyira "tökéletesek" mindenben...

24/F

2016. ápr. 17. 10:22
 13/17 anonim ***** válasza:

Ja igen és társkeresőről ne is beszéljünk az évek alatt 600+ levelet írtam nőknek, egyetlen egy választ nem kaptam soha...

24/F

2016. ápr. 17. 10:24
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Volt nemrég egy több min százezres tagsággal bíró amerikai társkereső oldalnak egy érdekes kutatása. Megnézték, hogy a nők és a férfiak kiket tartanak szépnek.

A férfiak esetében egy szép klasszikus harang görbe jött ki, a nők nagy részét átlagosnak tartották, egy részét pedig nagyon szépnek vagy csúnyának, de az egyre szebb/csúnyább nőkből egyre kevesebb is volt.

A nőknél viszont egy olyan görbe jött ki ami szerint a férfiak masszív többsége átlag alatti megjelenésű, és egy szűk kisebbség esik csak az átlagos/átlag feletti kategóriába.

Innen már nem nehéz elképzelni, hogy miért foglalkoznak a férfiak annyit a kinézetükkel, ha egy minden szempontból átlagos férfi napjaink nőinek szemében nagy valószínűséggel csak átlag alatti minősítést kap

2016. ápr. 17. 10:58
 15/17 anonim ***** válasza:
(ui: azt meg nem tudom, hogy honnan veszed, hogy a nők nem foglalkoznak ilyesmivel, nézz át a szex rovatba, minden második kérdés arról szól, hogy ekkora mell jó e, ilyen színű haj tetszik e, etc-etc, olyan apróságokon lovagolnak a lányok is, amik férfi szemmel már-már elképelhetetlenek, bár az én tippem, hogy ez abból ered, hogy ők is így nézik a férfiakat, hogyha a haj íve nem felel meg egy cosX függvény görbéjének, akkor szóba sem jöhet, és így jogosan hiszik, hogy a férfiak számára is kizáró ok egy pár cm-el 165 alatti lány például, mert a pasinak csak 165 feletti lány kell)
2016. ápr. 17. 10:59
 16/17 anonim ***** válasza:
78%

Én átlagos férfi vagyok. Átlagos alatt azt kell érteni hogy semmi kiemelkedő nincs bennem. Külsőm inkább alúrol súrolja az átlagot pl. Azt tapasztalom hogy vérverejtékkel lehet nőt találni az én adottságaimmal. Mondjuk hogy a 20-30 közötti korosztályból keresek valakit de nincs olyan akinek eleget tudnék nyújtani. Randik nagy ritkán összejönnek de a folytatás nagyon ritka. Egyik legjobb haverom vizilabdázott meg eleve jóképű is és most boldog családapa háta mögött elég sok nővel. Nekem a kapcsolatig alig sikerült eddig eljutnom átlagos csávóként.

Ezzel szemben az átlagos nők úgy vonzzák a férfiakat mint a méz a darazsakat. Szóval szerintem ez egyértelműen így van.

2016. ápr. 17. 11:53
 17/17 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem.
2016. ápr. 17. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!