Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is úgy vette észre hogy mostanában nagyobbak az elvárások a férfik külsejére vonatkozóan, mint a nők esetében?
Az itteni kérdésekben is a férfiak olyan dolgokon görcsölnek, hogy nem tökéletes a hajvonal ívük, rossz az állkapocs homlok arányuk, van egy nagyobb anyajegy az arcukon... és ilyesmik miatt teljesen depressziósak és inkább nem élnek szociális életet.
Persze a nők egyáltalán nem görcsölnek ilyen nevetséges hülyeségeken (Mondjuk ezt jól is teszik).
Ezzel szemben, sokszor beszélgetek itt is vagy más fórumokon nőkkel, és mindig jól előadják magukat, hogy a férfi ilyen meg olyan legyen, mert hogy ő is ilyen meg olyan csinos, és amikor megtörténik a képcsere, nagyobb a tokájuk mint nekem az egész fejem (és nekem nagyobb fejem van).
A kedvencem egy olyan 21 éves lány volt, aki társkeresőn tényleg félelmetesen nagy igényeket írt le a férfiak külsejével kapcsolatban, aztán az egyik képen tisztán látszott, hogy olyan elhanyagolt fogsora van mint egy hontalannak...
Ezek után nem tudom hogy van e értelme direkt szerényebb megjelenésű lányokat keresni, mert majd ők elfogadóbbak lesznek...
Azt gondolom, hogy teljesen külön kell választani a nők kérdésre adott válaszát, hogy milyen elvárásaik vannak, illetve a valódi elvárásaikat.
Mondhatnánk, hogy "erre vágynék" vs "ez még oké" a kapcsolat a kettő közt.
Természetesen egyetlen egy nő sem fogja neked elismerni, hogy a férfiak felé nagyobb az igény(hiszen aki túlzott igényeket támaszt, az rossz és a nők természetüknél fogva a jobbak, nem illene az önképükbe), másfelől meg a srácok hevesen fognak itt bólogatni, ami miatt mindkét oldal elég egyoldalú választ fog adni.
Az igazság az, hogy így van, a férfiak felé nagyobbak az igények, viszont a férfiak nem is akarnak ezeknek megfelelni(nagyon helyesen).
A nőket nem csak a média és a többi nő(pl. a facebookon keresztül sugallt saját igényei révén) van befolyásolva, hanem tudat alatt számítgatnak egyféle saját szépség-bekerülési értéket és ezt is ráteszik az igényeikre. Érts. ő epilál, fodrászhoz jár, sminkel, edz, festi a hajtövét, körmözik, folyton vásárol, hogy legyen csini, szűk ruhája.
Ha már megteszi, legalább érje meg neki...
De persze ezt csak én gondolom.
Már úgyis lepontoztak kismilliószor szóval bevállalom, hogy leírom nőként a véleményemet, bár gondolom férfiaktól várod a visszajelzést, hogy "igen a nők szemetek, mindegyik egytől egyig."..stb
Szóval én nem vettem észre ezt, amit mondasz, sőt nem véletlenül növekszik rohamosan a fitnesz megszállottak száma a nők között, meg sajnos a már-már beteges fogyni vágyó 12 éves lányok sora. A mai nők pont, hogy iszonyúan görcsölnek a külsejükön. Attól, hogy ezt próbálják nem kimutatni, még így van. Én is igyekszem magabiztos nőies nőként előadni magam, közben meg órákat forgok a tükör előtt, hogy nem e nagy a combom, nem e áll hátul bénán a hajam, észreveszi valaki az anyajegyem a fülem alatt és a maradandó heg a nyakamon gusztustalan?? Nyilván ilyeneket a barátnőimmel is szoktunk beszélgetni és mindenkinek van valami hasonló aggodalma. Egy netes fórumon a nők többsége nem fogja felvállalni hogy mennyire bizonytalan önmagát illetőn.. A társkeresőn meg jó hogy nem.. Ott szerintem férfiak sem fogják leírni, hogy 180 cm vagyok, sortos és hiányzik a fogam. Normális ember ismerkedésnél nem emeli ki direkt a hiányosságait, negatív jellemzőit.
3-as, nyilván ez sem egészséges, de ebből már jóval kevesebb van.
Az elsőnél a nagy igazság, a lányok felraknak pár képet fbre kapnak 1000 kötelező lájkot a barátnőktől, és a kiéhezett férfiaktól, és totál elszállnak maguktól, és irreálisan nagy igényeket támasztanak a férfiakkal szemben.
Én férfiként nem így érzem. Pontosabban igen, a netes társkeresők tele vannak olyan nőkkel akik nagyon el vannak varázsolva, de általában én őket alapból ki tudom szűrni és nem foglalkozom velük (általában a magas elvárásokon felül rengeteg más probléma is szokott ott lenni, amiért már egy "szia" sem éri meg). Néha találni normálisakat is, akik csak annyit kérnek, hogy tudjál helyesen írni és értelmesen fogalmazni.
Egy ismerősöm pedig a nőkkel kapcsolatban annyit mondott, hogy egy férfinál bőven elég, ha egy kicsit is jobban néz ki az ördögnél és ennyi. Ezen felül már rajtad áll, hogy mit hozol ki egy ismerkedésből...
3: Egy normális ismerkedés pont arról szól, hogy megpróbálod magadat eladni. Igyekszel minél jobb képet festeni magadról.
Körülbelül mint amikor el akarod adni az autódat és kicserélsz rajta minden könnyen cserélhetőt, aztán elviszed egy teljes tisztításra. Persze aztán vannak olyanok is, akik odáig mennek és visszatekerik az órát, vagyis photoshoppolt képet tesznek fel magukról ide-oda... de előbb-utóbb úgyis kiderül a turpisság.
Láttam már olyan lányt, aki negatív dolgokat írt magáról és egyszerűen lehangoló volt. Nem volt kedvem foglalkozni vele.
Minnél igényesebb egy làny annàl több van és ez a normàlis.
Te sikeres mérnökként elmész-e 150-ért dolgozni több év tapasztalattal?
Kérdező, még egy mondatodra reagálnék:
"Ezek után nem tudom hogy van e értelme direkt szerényebb megjelenésű lányokat keresni, mert majd ők elfogadóbbak lesznek..."
Ez sajnos nem igaz. Meglepő, de a szerényebb megjelenésű lányok rosszabbak ebből a szempontból.
Fogalmam sincs, hogy miért, de a közepes, átlagos lányok vannak jobban elszállva manapság.
Pl kifejezetten az alacsony lányok a nem megengedően a magasságot illetően, a nem jól keresők igénylik a jól kereső férfit, stb.
Nem tudom még, hogy mi ebben a ráció, de a képlet alapján minél szarabb a helyzeted, annál jobb csajokra érdemes rámenned.
Tudod, szegény ember olcsó dolgot ne vegyen.
Én meg inkább azt látom, hogy a pasik agyát jobban átmossa a média, meg egymás belehergelése a női elvárásokba. A többség csuklás nélkül benyeli, hogy izmos bunkó csávó a "menő" és azt is simán átveszik, hogy a nőnek csak szépnek kell lennie más igazából nem is számít. A társkereső meg húspiac. Kár mást mondani, de had tegyem fel a kérdést, ha 10 pasi által írt társkeresős levélből 5 szexre, alkalmira hajt, 3 szeretőt keres mert 10 év házasság után unja az asszonyt, 1 érthetetlen 1 pedig jó csak pl messze van akkor az mit árul el az igényekről (és még finoman fogalmaztam az arányokkal)? Mert szerintem pl. indokoltá teszi a válogatást.
Az igénye meg mindenkinek egyedi. Max egyedül marad. Miért kell megsértődna azon ha valaki elvárásainak nem felesz meg? Van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!