Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 170 vagy az alatti sráck!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

170 vagy az alatti sráck! Hogyan élitek meg, hogy limitáltak az esélyeitek a nőknél?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 16. 22:00
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nagyon sok pénzzel egy Andy Vajna is képes volt csinos és magas asszonyt szerezni. De ha átlag ember lett volna, átlag fizetéssel?
2016. ápr. 16. 22:38
 12/23 A kérdező kommentje:
Én arra gondolok, hogy jó pasik trollkodnak, vagy nők próbálnak meg így vigasztalni alacsony pasikat. Csak ugye a való életben sajnos mást látok. Lehet itt leírni, hogy abban a boltban a nagy lcd tv csak 50 ezer ft (1000 ből 1 bolt), de a többiben 100 ezer ft felett lesz.
2016. ápr. 16. 22:41
 13/23 anonim ***** válasza:
9%
egyik nő se tudja tolerálni ha a férfi alacsony ez tény! de 30 év felett vagy egyedülálló anyukaként már tudja (tapasztaltam sajnos)
2016. ápr. 16. 22:44
 14/23 anonim ***** válasza:
57%
#12 Nézd, a nők rohadtul nem szeretik bevallani, hogy elsődlegesen a külsőségek alapján válogatnak a pasik közül, ezért tolják a lúzerpasikbeképzelik dumát minden egyes alkalommal, amikor ez szóba kerül.
2016. ápr. 16. 22:50
 15/23 A kérdező kommentje:
De akkor ez megtévesztés, kábítás nem?
2016. ápr. 16. 22:53
 16/23 anonim ***** válasza:
57%
A nőknek muszáj hazudniuk, mert, ha őszintén bevallanák az igényeiket, akkor mindenki megundorodna tőlük, szóval inkább bekamuzzák, hogy "elég ha a pasi kedves és humoros", közben meg a vágyaik tárgya gyakorlatilag az esetek 100%-ban anyagi,és külső ha ezt bevallanák az kb. felérne egy olyan vallomással a társadalom felé, hogy "nézzétek mennyire felszínes vagyok!", ez pedig senki nem fogja bevallani.
2016. ápr. 16. 23:05
 17/23 anonim ***** válasza:
93%

miért lenne az hátrány??

ahogy vannak alacsony ferfiak, úgy vannak alacsony nők is, mindig bírsz találni neked megfelelőt.

+ volt már barátnőm aki egy fejjel magasabb volt mint én, és nem a magasság miat mentunk szét.

164cm 35 éves ferfi

2016. ápr. 16. 23:45
 18/23 A kérdező kommentje:
Bírom ezeket a 164 cm férfi dolgot. Tuti nő írta a választ. Vagy 185 magas jóképű olasz csődör.
2016. ápr. 17. 00:22
 19/23 anonim ***** válasza:
93%

Es te hogyan eled meg, hogy felteszed meg egyszer (vagy tobbszor) ugyanazt a kerdest? Hogyan eled meg, hogy felteszel olyan kerdest, amit elotted atlag ezren mar feltettek? Hogyan eli meg Galamb Sandor, hogy minden ugyanilyen kerdesnel mindig ugyanugy sajnaltatja magat?

Hogyan elitek meg, hogy ugyanazt muvelitek ugyanugy minden nap es megis valami valtozast remeltek?

Hogyan elitek meg, hogy nincs eletetek?

2016. ápr. 17. 00:26
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért kételkedsz a 164 cm-es srác válaszában? :)

Akkor ezek szerint én sem 160 cm vagyok, hanem egy 185 cm-es olasz csődör? :D

Nem is tudtam. :D

Akkor biztos nekem sem volt még kapcsolatom, és szexkapcsolatom (nálam magasabbal is) mert 160 cm vagyok. :D Ja, de! Hiszen akkor, szerinted én is 185 cm vagyok, vagy nő vagyok és itt vetítek, mint az óvodában. :D

2016. ápr. 17. 00:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!