Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan lányokról akik nagyon lassan szeretnek ismerkedni?

Figyelt kérdés
Tehát 10. Randi után engedi csak a csókot és 3-4 hónap után hajlandó lefeküdni a másikkal.
2016. ápr. 15. 17:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%
Miért lenne baj, ha valaki így ismerkedik? Amíg a másik félnek is megfelel, addig nincs semmi probléma. Szerintem nem rossz ez az ismerkedés. Nem kell lerohanni a másikat. Ennyi idő alatt bőven meg lehet ismerni a másikat és eldönteni, hogy mit szeretnének. Persze tényleg ez a módszer egy bizonyos kor felett kicsit lassú. Számomra mondjuk megfelelő sebesség lenne, de én fiatal is vagyok még. Illetve az is igaz, amit több válaszoló is írt. Aki még nem volt mással úgy, az nem szertné elsietni az biztos. Na meg tényleg meg lehet tudni, hogy a másik komolyan gondolja vagy esetleg teljesen mindegy neki, csak cdaj legyen! Bőven van sajnos rengeteg lány, aki szinte pillanatok alatt szétrakja a lábát. Nekem ez így nem menne, nem vagyok olyan csaj. :-)
2016. ápr. 15. 18:17
 12/19 anonim ***** válasza:

Mééég a 2 hónap belefér de az már nagyon a határ.

Főleg ebben a korban már.

2016. ápr. 15. 18:37
 13/19 anonim ***** válasza:

nekem az sok volt amikor tobb heti chat utan csak talalkozni sem akart. par ev utan megint beszelgetni kezdtunk, belement a talalkaba de lemondta...

x ora beszelgeses es talalkozas utan nehogy ne lehessen leszurni legalabb rovidtavra hogy erdekel e a dolog. ezek az emberek nem tudom mit csinalnak randi kozben/helyett. talan felhoket szamolnak?!

2016. ápr. 15. 18:48
 14/19 anonim ***** válasza:
Először meg kell ismerni egymást, de ez nem randizással fog megtörténni, hanem együtt eltöltött idővel, őszinteséggel. Mondhatni barátsággal kezdődne, de mivel van vonzalom is, ezért kétlem hogy nem lenne csók sem, főleg ha azzal fárasztanám hogy nézze meg milyen kemény a farkam mikor mellett vagyok :D Ha pedig nincs vonzalom, akkor keresek mást, nem fogok várni.
2016. ápr. 15. 18:56
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha egy nő a végtelenségig várat, főleg ebben a a korban, annak csak az a magyarázata, hogy egyáltalában nem jössz be neki és/vagy végtelen baleknak tart, akit lehet tartalékolni, míg jobb pasit nem talál magának.
2016. ápr. 15. 19:11
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha valahogy jeleznéd a legelején, és nem úgy tűnne, mintha hülyítenél, vagy csak barátkozni akarnál velem, akkor oké. De ha azt akarod, hogy a mai világban erre a férfi magától rájöjjön, akkor sok jóra szerintem ne számíts. Mert ha nem jön rá, akkor ugye próbálkozik, és ha te visszautasítod, akkor a 3. próbálkozás után megunja, és szia. Mondom még egyszer, ha az elején jeleznéd ezt, akkor nem lenne ellene sok kifogásom.
2016. ápr. 15. 19:17
 17/19 anonim ***** válasza:
Komoly kapcsolatot biztos nem terveznék egy ilyen lánnyal.
2016. ápr. 15. 20:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem nem lenne különösebben problémám vele, de ahogy elnézem ezzel itt elég egyedül vagyok.
2016. ápr. 15. 23:55
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

én egy év után jöttem össze a barátommal, fél év után szexeltünk.

nem jövök össze olyannal, nem csókolózok, szexelek olyannal, akibe nem vagyok szerelmes. ahhoz pedig idő kell. én találtam olyan fiút, akinek ez nem volt probléma, szóba se került soha, hogy milyen rossz lett volna.

2016. ápr. 16. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!