Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretitek az ilyen nőket a társkeresőkön? Tényleg van ilyen, ma másoltam.
Kellemes , intelligens , vonzó csinos Nő vagyok nagyon ritkán szemtelen.
Komoly üzletemberrel politikussal orvossal vagy ügyvéddel közgazdásszal ismerkednék.Ha csak annak hiszed magad az lehet hogy kevés lesz:( na persze...és majd pont én kellek neki? azt hiszem hogy igen.
Sorry eddigi tapasztalataim alapján velük értem meg magam
és mindenkinek szíve joga hogy a legjobbat kapja-és ezért a legjobbat adja.
Nem tagadom egy nagyon különleges emberrel volt kapcsolatom. Nagyon magas a léc de nem lehetetlen.
Tudnod kell én is nagyon óvatos vagyok.
Szeretettel
Krisztina
Itt biztos hogy ritkán fordulok elő helyette élvezem az életet
ui: sokan felháborodnak de még szerencse hogy nem miattuk vagyok itt:)nem haragszom rájuk.
jaj nee nekem olyan nem kell aki kiirja hogy 500 e fölött keres
nekem olyan kell akinek tényleg van :))) és mivel nagyon sokan vannak itt efféle elvárással nem szeretnék beleolvadni a tömegbe , mert elég szegényesen hangzik és semmiképp sem szeretném ha megsajnálnának.
Az én elvárásom 1, 5-2 M fölött (de ilyen lehetőséget nem dobott fel a randivonal.
Havi 500 semmire sem elég én pedig boldog kapcsolatban szeretnék élni.
"Egyszerű az ízlésem. Csak a legjobbat szeretem." Oscar Wilde sziporkáját olyankor is követtem, amikor éppen nem tehettem volna meg.
Még valami...ahogy elnézem a lapokat itt mindenki
színházba jár moziba kiállításra meg kirándul meg biciklizik...
kérem szépen úgy néz ki egyedül csak én szeretkezek:)))
mert ilyet nem olvastam itt a randivonalon senki nem szeret ilyet:)
Ama híres vizes lepel borogatása ezennel megtörtént...
De tudják uraim a gyöngyhalász is sokat merül alá míg igazgyöngyöt talál:))
Kénytelen vagyok leírni.
Az elvárásaimat teljesen komolyan gondolom és nem vagyok hajlandó ettől eltérni semmiféle kockahas izomagy és fehéren vakító széles mosoly láttán sem!
Aranyosak vagytok van aki aggódik hogy ilyen elvárásokkal nem találok senkit meg majd annak aki megfelelne az én elvárásaimnak annak fiatalabb kell:))
Szó sincs róla , aki engem megismer , még a gondolat halvány szikrája sem vetődik fel benne hogy fiatalabb kellene.
Merek igazat mondani , le merem írni azt amire más csak sunyi módon vágyik :)
2015 .juni 24
Én is megtaláltam, de srácok ez a nő még ha nem is kamu, nem egy eget rengető nagy ideál, akiért ezrek hadakoznának, meg amint írták már egy éve lesben áll és még mindig semmi :D
Látszik az állán, hogy egy kicsit már megnyúlt a bőre, nem egy mai csirke. Várja a nagy fogást, de ilyen magas igényekkel egyedül fogja öregkorában keverni a tejbepapit... :D
Ez szerintem kamu profil. Amúgy én jogász vagyok (illetve leszek nemsokára), sajátos vállalkozásom van, amivel keresek is rendesen, de az életben nem akadt olyan nő (a tizenéves lányokat nem ideszámítva :D), akinek tetszettem volna. Jó, ennek köze lehet ahhoz a tényhez, hogy kinézek vagy 18-nak, de akkor is. :D
Szóval a válaszom, hogy nem szeretem őket. Ők sem engem.
Haaat ez igy estere beutott:-)Legalabb oszinte, nem vesztegeti a sajat es masok idejet, mas kerdes hogy a celkozonsege privat tarskeresokon, illetve kapcsolatrendszeren keresztul keresgel. A randivonalra nem ez a szint jellemzo, valahogy nem latom, hogy egy hatvanas milliomos miert kuszna fel a randivonalra amikor siman felszed egy fiatal csajt sieles kozben mondjuk az alpokban:-)
Ezt egyebkent az aramyaso nok zome nem fogja fel, marmint hogy ez a reteg egy bizonyos kozegben mozog, ez egy milio. Pl: menjen el aukciora (festmeny) hatvanyozottan nagyobb eselye van ilyenbe belefutni, mint itt:-)
Harmadreszt,a legjobb barataom muktimilliomos vilagviszontlatban es nagyon csunyan megszivta a legutobbi felesegevel, igaz, rosszabbul is jarhatott volna de a lenyeg, hogy vegre felfogta es megtanulta, hogy a nok zome a penzeert szereti (ami szomoru mert zsenialis ember es nagyon szeretheto) es megfogadta, hogy next time csakis egy idosebb, kesz egzisztenciaval rendelkezo novel megy el aki nem varja el hogy fizessek a nyaralasait. Megtehetne, de szerencsere mar nem hulye. Szoval innen nezve a racioja annak h ez a no osszeszed egy multimilliomost kb 1000 az egyhez.
41 éves. És még ő válogat? Röhög a vakbelem!
Persze homályos, 15 évvel ezelőtti(szülés előtti) képpel... várja a balfékeket...
Pár éve még tök megfeleltem a magas igényeinek, de már az első harmadnál eléggé taszító, kimódolt, őszítetlen a szöveg.
De a nők meg arról panaszkodnak, hogy ha egy pasi minden szöveg nélkül elküld egy képet a farkáról - azt se nagyon értem. Viszont, ha nem volna valami értelme, nem csinálnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!