Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony fiúkat ti se szeretitek lányok?
De, én igen. Az én párom mindössze 60 kiló a 175 centijéhez, szóval például hozzá képest nem is vagy vékony. :D
Hacsak nem nagyon erős a csontozatod, akkor nem lehet olyan vészes a helyzet, pár kiló kellene csak.
Erősítéshez meg nem kell okvetlenül pénz, otthon is tudsz tornázni, izmokat formálni (fekvőtámasz, súlyzózás, guggolások stb., a neten kereshetsz gyakorlatokat); plusz eljárhatsz futni, bicajozni, időnként úszni.
Egyébként gondolom, elég fiatal vagy még, hogy ez számodra probléma. Úgy 30 felett már nem lesz az, sőt, mivel akkor már elég sok férfi kezd minimum pocakosodni, és nagyon sokan konkrétan elhíznak.
Hú ez annyira nem gáz.
Én 175 vagyok, és 53kg.
Ja és mielőtt jönnének a privátok, FIÚ/FÉRFI VAGYOK, kinek, hogy tetszik a megnevezés. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!