Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti a vékony vagy telt lányokat szeretitek?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 12. 20:17
2/11 anonim válasza:
csak végletekben lehet gondolkodni? :) a kettő közöttieket szeretem leginkább
3/11 anonim válasza:
Na az elsőét biztos nem.
Nagyon aránytalan..
18/F
4/11 anonim válasza:
Kicsit felületes kérdés..
Jó persze, fontos a külső is de nem a szépség miatt kell 1 lány.. "Lehet hogy aranyalma, ha a belseje rohadt.." Magyarul nem azért fogok megszeretni 1 lányt mert szép mivel lehet hogy a tulajdonságai meg visszataszítóak számomra..
Inkább a belső tulajdonságok..
Viszont hogy a bölcselkedés után a kérdésre is válaszoljak..
"CSAK A KUTYA JÁTSZIK A CSONTOKKAL!!"
Miért kell minden nap megkérdezni ugyan ezt?! O.O
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
Vékony lányok tetszenek, a ducikról mindig a lustaság jut az eszembe.
10/11 anonim válasza:
huh az 1. az nagyon odacsap :D
amúgy az utóbbi, én azt is szeretem ha van hasa a lánynak XD fura
F20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!