Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretitek az ilyen nőket a társkeresőkön? Tényleg van ilyen, ma másoltam.
Kellemes , intelligens , vonzó csinos Nő vagyok nagyon ritkán szemtelen.
Komoly üzletemberrel politikussal orvossal vagy ügyvéddel közgazdásszal ismerkednék.Ha csak annak hiszed magad az lehet hogy kevés lesz:( na persze...és majd pont én kellek neki? azt hiszem hogy igen.
Sorry eddigi tapasztalataim alapján velük értem meg magam
és mindenkinek szíve joga hogy a legjobbat kapja-és ezért a legjobbat adja.
Nem tagadom egy nagyon különleges emberrel volt kapcsolatom. Nagyon magas a léc de nem lehetetlen.
Tudnod kell én is nagyon óvatos vagyok.
Szeretettel
Krisztina
Itt biztos hogy ritkán fordulok elő helyette élvezem az életet
ui: sokan felháborodnak de még szerencse hogy nem miattuk vagyok itt:)nem haragszom rájuk.
jaj nee nekem olyan nem kell aki kiirja hogy 500 e fölött keres
nekem olyan kell akinek tényleg van :))) és mivel nagyon sokan vannak itt efféle elvárással nem szeretnék beleolvadni a tömegbe , mert elég szegényesen hangzik és semmiképp sem szeretném ha megsajnálnának.
Az én elvárásom 1, 5-2 M fölött (de ilyen lehetőséget nem dobott fel a randivonal.
Havi 500 semmire sem elég én pedig boldog kapcsolatban szeretnék élni.
"Egyszerű az ízlésem. Csak a legjobbat szeretem." Oscar Wilde sziporkáját olyankor is követtem, amikor éppen nem tehettem volna meg.
Még valami...ahogy elnézem a lapokat itt mindenki
színházba jár moziba kiállításra meg kirándul meg biciklizik...
kérem szépen úgy néz ki egyedül csak én szeretkezek:)))
mert ilyet nem olvastam itt a randivonalon senki nem szeret ilyet:)
Ama híres vizes lepel borogatása ezennel megtörtént...
De tudják uraim a gyöngyhalász is sokat merül alá míg igazgyöngyöt talál:))
Kénytelen vagyok leírni.
Az elvárásaimat teljesen komolyan gondolom és nem vagyok hajlandó ettől eltérni semmiféle kockahas izomagy és fehéren vakító széles mosoly láttán sem!
Aranyosak vagytok van aki aggódik hogy ilyen elvárásokkal nem találok senkit meg majd annak aki megfelelne az én elvárásaimnak annak fiatalabb kell:))
Szó sincs róla , aki engem megismer , még a gondolat halvány szikrája sem vetődik fel benne hogy fiatalabb kellene.
Merek igazat mondani , le merem írni azt amire más csak sunyi módon vágyik :)
2015 .juni 24
Köszi ezen jót röhögök :D mert hogy többre nem érdemes.
A szeretet elég erős túlzás azoban nyugtasson az a tudat hogy 38 évesen már a kutyának nem fog kelleni pláne ilyen az olyanoknak akiknek ilyen fizuja van. Meg eleve aki ezt elolvassa az szerintem menekül. Afelől is vannak kétségeim hogy valódi e a profilja :D
Nem hiszem, hogy bárki kedvelné az ilyen nőket. Lehet, hogy őszinte, de attól még nem lesz szimpatikus, amit összehord.
Dobjon már valaki egy linket.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!