Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes társkeresőkön sok a kórházi ápoló lány tényleg kikapósak?
Van egy kollegám kórházban volt soför, orvosokat furikázott ... igazából sokszor volt bent éjszaka de ritkán volt munkája. Lehet kicsit túloz de azt meséli a fiatal növéreket ápolókat gyógytornászokat halomra lehet ....
Növér szállóra jártak fel. Osztályon ment a pihenöben növér szobában, parkban éjszaka a padon az szájjal kényeztetés, beteg szállitó autóban...
Ráadásul ismerösöm felesége belgyógyászaton volt növér ö is félre ment egy mentössel, bár ott eleve sok volt a gond a házasságban a pasi szüleivel laktak akik nagyban gazdálkodtak és a pasinak (volánnál buszvezetö) is kellett mennie munka után na meg sokszor napokig nem találkoztak.
Az alap kérdésed valahogy nem passzol a leíráshoz, ott már szó sincs társkeresőről...
Na mindegy, amúgy jah, tényleg ez van: az egészségügy, a színészet, a vendéglátó, ezeknél olyan beltenyészet van, hogy huh, csak kapkodtam a fejem (fiatalabb szingliként benne is voltam... xD). Ezek iszonyat stresszes melók, hatalmas teljesítménykényszer, gyakori éjszakázás, összevissza munkarend, biztos pont sehol... nagyon szoros közösségek, kapcsolatok alakulnak ki a munkatársak között, és bizony ezek "olyan" kapcsolatok is lehetnek...
A kismamás rész már kamu.
Am helye válogatja, van ahol a nővérállomány 50+-os, gondolom nem oda akarsz céllövöldébe járni. De a fiatalok igen, rájárnak a répára, pláne ha gazdag, jó egzisztenciája van (lásd, orvos). Igazából még meg is értem szegényeket addig, amíg egyedülállóak, mert nem nagyon látnak más lehetőséget a kiemelkedésre. Fizetés kevés, előrelépés szintén nem sok. Munka meg van dögivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!