Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhatok ilyen lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok ilyen lányt?

Figyelt kérdés

Olyan lányra gondolok, aki nincs elveszve a mai fogyasztói társadalomban és nem követi a birka tömeget. Akinek nem az iphone, bmw az érték. Itt nem feltétlenül arra gondolok, hogy ne vegyen valaki semmi modern dolgot, de ne ez legyen már számára az érték. Olyat szeretnék találni aki hasonló gondolkodású mint én. Fiatal vagyok 22 éves, kitűzött célokkal amiket el szeretnék érni az életben.

Számomra, ha azt mondják, hogy fiatalként élnem kéne azzal nem feltétlenül értek egyet. Mivel általában arra gondolnak, hogy miért nem járok többet szórakozóhelyekre stb. Számomra mást jelent az, hogy élni. Ha csinálok, hobbikat, sportokat, vagy akár csak kirándulok egyet az erdőben céltalanul szép környezetben a friss levegőn a mindennapi problémákra nem gondolva, az ilyen dolgok engem boldogabbá tesznek és inkább érzem azt, hogy élek, mint olyankor amikor elmegyek egy szórakozóhelyre és unom magam.

Szomorúan látom, hogy a mai lányok hagyják, hogy megmondják nekik mitől lesznek szépek, mitől néznek ki jól, öltözzenek így meg úgy, sminkeljék magukat agyon, legyenek szolisárgák inkább mert az a trendi és nincs semmi egyedi stílusuk. Sokan ahelyett, hogy felerősítenék a bennük rejlő szépséget és az alapján akarnának vonzóak, szexik lenni inkább másokra szeretnének hasonlítani. Ismertem olyan lányt akiben meg lett volna minden, nagyon jó alak, szép fehér bőr, gyönyörű különleges arc stb. De érdekes módon csúnyának tartja magát amikor nincs szétsminkelve mert, hogy picit szeplős (ami egyébként csak jól áll neki), kicsinek tartja a száját, melleit, teltebb ajkakat szeretne stb. pedig véleményem szerint tökéletes alapból úgy ahogy van, de inkább a p*csás irányba megy el, amit belenevelt a média.

Sajnos nem tudom, hogy mikor fogok végre egy normális lányt találni, aki illene hozzám, mivel nagyon más irányba tart sajnos a világ.

2016. ápr. 1. 14:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%
Rám nagyrészt igaz a leírásod, létezek és van párom is. 22L
2016. ápr. 1. 14:04
 2/19 A kérdező kommentje:
Na igen általában ha pedig még is akad nagyon ritkán ilyen lány akkor biztosra vehetem, hogy van valakije.
2016. ápr. 1. 14:06
 3/19 anonim ***** válasza:
76%

De ismerek olyat is, akinek nincs. Szóval nem kell elkeseredni :)

De tény, hogy ne diszkóban/szoláriumok környékén keresd ezt a típust. Máshol meg ugye, ha vannak, akkor nem csoportosan. Olyan helyekre járj el sokat, ami téged is érdekel, mert ha ott összefutsz egy lánnyal, nagy eséllyel lesz már valami közös bennetek.

2016. ápr. 1. 14:08
 4/19 anonim ***** válasza:
50%
Nagyjából rám is illik a leírásod, bár azért picit idősebb vagyok nálad (24l)
2016. ápr. 1. 14:10
 5/19 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs az első válaszolót miért szavaztátok le, szerintem semmi rosszat nem mondott.
2016. ápr. 1. 14:11
 6/19 anonim ***** válasza:
91%
Ezekben egészen rokonlelkek vagyunk. Csakhogy, túl idős vagyok hozzád. De gondolom, nem változott akkorát a világ, hogy a fiatalabbak között ne bukkanj ilyen lányra. Kézenfekvő lenne erdőjárás közben ismerkedni (én hányszor el nem képzeltem, hogy ott botlok a lovagomba), vagy egyéb célzott módon is kezedbe venni (hobbik, érdeklődéseddel kapcsolatos fórumok, vagy társkereső - én utóbbin mindig rengeteg értékes, érdekes emberrel találkoztam).
2016. ápr. 1. 14:16
 7/19 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon sok ilyen lány/nő van.
2016. ápr. 1. 14:18
 8/19 anonim ***** válasza:
valahol biztos van
2016. ápr. 1. 14:18
 9/19 A kérdező kommentje:

Igazából, sajnos egyre jobban változik a világ rossz irányba, ahogy én észrevettem.

Az online ismerkedésben nemigazán hiszek. Szerintem személyesen lehet ismerkedni, főleg kezdetekben mivel online épp csak a lényeg nem látszik, itt gondolok például reakciókra, gesztusokra, hansúlyra stb. Neten csak szöveg van semmi más, szóval nekem emiatt sosem ment a netes ismerkedés.

2016. ápr. 1. 14:21
 10/19 anonim ***** válasza:
53%

Egyet értek veled az utolsó gondolatodban, hogy a nőknek inkább a saját erősségeiket kéne kiemelniük. Nagyon sok barátnőmön látom, hogy felemésztik magukat, mert nem illenek be a sorba. Én meg...teszek az egészre és csak jól érzem magam. Bár néha én is elbizonytalanodom, de az ilyesmi nem tart 2 percnél tovább. Szerencsére vannak hozzám hasonlóak is, nem is olyan kevesen, mint hinnéd. Abban nagyon nem tudok segíteni, merre tudsz beléjük futni. Az ilyen lányok hozzád hasonlóan nem szeretik a szórakozóhelyeket, a hobbijuktól, tanupmányaiktól, munkájuktól függően jelennek meg erre-arra. Szóval próbálj a hobbidon keresztül ismerkedni, legyél nyitott, esetleg próbálj ki új dolgokat, amik tetszenek.

Sok sikert! :)

2016. ápr. 1. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!