Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok ilyen lányt?
Olyan lányra gondolok, aki nincs elveszve a mai fogyasztói társadalomban és nem követi a birka tömeget. Akinek nem az iphone, bmw az érték. Itt nem feltétlenül arra gondolok, hogy ne vegyen valaki semmi modern dolgot, de ne ez legyen már számára az érték. Olyat szeretnék találni aki hasonló gondolkodású mint én. Fiatal vagyok 22 éves, kitűzött célokkal amiket el szeretnék érni az életben.
Számomra, ha azt mondják, hogy fiatalként élnem kéne azzal nem feltétlenül értek egyet. Mivel általában arra gondolnak, hogy miért nem járok többet szórakozóhelyekre stb. Számomra mást jelent az, hogy élni. Ha csinálok, hobbikat, sportokat, vagy akár csak kirándulok egyet az erdőben céltalanul szép környezetben a friss levegőn a mindennapi problémákra nem gondolva, az ilyen dolgok engem boldogabbá tesznek és inkább érzem azt, hogy élek, mint olyankor amikor elmegyek egy szórakozóhelyre és unom magam.
Szomorúan látom, hogy a mai lányok hagyják, hogy megmondják nekik mitől lesznek szépek, mitől néznek ki jól, öltözzenek így meg úgy, sminkeljék magukat agyon, legyenek szolisárgák inkább mert az a trendi és nincs semmi egyedi stílusuk. Sokan ahelyett, hogy felerősítenék a bennük rejlő szépséget és az alapján akarnának vonzóak, szexik lenni inkább másokra szeretnének hasonlítani. Ismertem olyan lányt akiben meg lett volna minden, nagyon jó alak, szép fehér bőr, gyönyörű különleges arc stb. De érdekes módon csúnyának tartja magát amikor nincs szétsminkelve mert, hogy picit szeplős (ami egyébként csak jól áll neki), kicsinek tartja a száját, melleit, teltebb ajkakat szeretne stb. pedig véleményem szerint tökéletes alapból úgy ahogy van, de inkább a p*csás irányba megy el, amit belenevelt a média.
Sajnos nem tudom, hogy mikor fogok végre egy normális lányt találni, aki illene hozzám, mivel nagyon más irányba tart sajnos a világ.
Illik rám a leírásod, csak én 27N vagyok.
Ha szeretnél, írhatsz privátot. :)
A világban szerintem alapvetően ott van a baj, hogy minél több lehetőség van ismerkedni, annál nehezebben találja meg a zsák a foltját...
Nekem száz olyan kolléganőm van, aki csinos, szerény, nem sminkel, értelmes, önfenntartó stb. Huszonpár éves kora óta, azaz 8-10 éve munkatársaim és nincs pasijuk. Átlépik / átlépték a 30-at, ketyeg az óra, de senki. Ők sem tudják, hogy hova bújtak a rendes pasik...
Most mit mondjak, ha annyira nem tudsz elviselni egy réteg alapozót, meg egy rajzolt szemöldököt, hogy 4 bekezdéses panaszáradatokat írsz miatta, akkor halj meg egyedül.
Bármibe lefogadnám, hogy ha a pasik lennének a "szebbik nem", akiket mindig a tökéletes szépség példájaként mutogatnának, már rég olimpiai sportág lenne a sminkelés, és minden második kérdés az lenne az ilyen oldalakon, hogy miért csak az elnyomott férfi nem van erre a sanyarú sorsra kárhoztatva.
A legidegesítőbb dolog, amikor a pasik fölényesen értéktelennek tartanak egy nőt, csak azért, mert sminkeli magát, és tökmindegy mit csinálsz, nem fogják meglátni, hogy ez messze visszataszítóbb annál, mint hogy valaki kirúzsozza a száját.
És ne aggódj, hiába láttad ötször a Harcosok klubját, így is garantáltan bedőlsz a kapitalizmus 100 trükkjéből 99nek, szóval nem biztos, hogy jogos ez a lekezelő hangnem...
(Amúgy én sem sminkelek, max fél évente kétszer, amikor az alkalom megkívánja, szóval most veregessem meg a vállam, hogy mennyivel fölötte állok a hülye átlag nőknek? Ugyan már...)
# 13
Szerintem, alaposan félreérthettél. Nem azzal van bajom ha valaki feldob magára egy kis sminket, hogy esetleg előnyösebben nézzen ki, főleg ha alapból esetleg nem annyira szép a bőre vagy valami. Viszont amikor valaki alapból természetesen gyönyörű úgy ahogy van, az miért rontja el magát? Az hogy esetleg kiemeli a szemét valaki, feldob egy kis alapozót stb. szerintem azzal semmi gond nincs. De sokan nem ezt csinálják, hanem műp*csává sminkelik magukat inkább mert "tökéletesnek" akarnak tűnni. Pedig alapból sokkal előnyösebb szépséggel rendelkeznek, mint aki úgy néz ki mint egy tucatcsaj.
Nehogy azt hidd, hogy egy Harcosokklubja meg hasonlók miatt gondolkodok így. Eleve átlehet látni ezen, hogy nem jó ami most van. Egyszerűen csak nem érzem magam jól ebben a világban, amikor pl mindenki facebook függő és személyesen egy normális összetett mondatot nem tudnak elmondani egymásnak az emberek. Te lehet jól érzed magad ebben a világban, én sajnos nem. Jobban szeretnék olyan társat találni aki a személyes találkozót részesíti inkább előnyben a virtuális helyett.
nem az a kérdés, hogy vannak-e ilyen lányok, hanem az, hogy vajon hol és hogyan lehet megtalálni, megismerni őket. nekem is ez tűnik a legnagyobb problémámmak...
36F
#14 Jaaa ok... Az adhatott okot a félreértésre, hogy az általad "műpitsának" tartott nőkből egyáltalán nincs annyi, hogy ilyen elkeseredett "HováFajulAVilág:(" kirohanást kelljen írni, viszont valamennyire sminkelő nőkből tényleg sok van.
Mondjuk továbbra sem lett szimpatikus ez a bizonyos hozzáállás, miszerint "pi..csának" minősítünk valakit, aki számunkra valami nem tetszőt csinál.
Amúgy nem mondtam, hogy tökéletes a világ, de nekem személy szerint abból van elegem, hogy van 3-4 modern dolog, amit nagyon menő lenézni, és minden adandó alkalommal szidni (lásd: facebook, amit annak ellenére is behoztál a beszélgetésbe, hogy nincs köze a sminkeléshez) de van vagy 100 ugyanakkora értelmetlen modern hülyeség, amin valahogy nem akad fenn senki.
Van kismillió "gondolatébresztő" videó/illusztráció/riport arról, hogy milyen sz@r világban élünk, amiket az emberek megosztanak a facebookon, és ettől intellektuális elitnek érzik magukat, de igazából a média, meg az internet szabja meg, hogy mit kell lenézni. Ennyi erővel nem lehetne hagyni mindenkit, hogy csinálja azt, ami jól esik neki, és nem leírni hülyepitsának egy életre?
# 18
Értem mire gondolsz viszont te lehet nem érted, hogy én mire. Itt nem a sminkről van szó főként, hanem a felfogásról és az értékrendről. Azt azért megtudnám cáfolni, hogy pl a facebooknak semmi köze a sminkeléshez, mivel rengeteg lány követ egy teljesen értéktelen sztárt, aki emberileg nemigazán sokat tudott felmutatni, de látszólag sikeres mert sok pénze van stb. és igazából nagyon sokan olyanok szeretnének lenni mint ők. Egyre több ilyet látni és szerintem ez a szomorú. Ma már egy hiresség sem a teljesítménye és tehetsége miatt lesz híres és felkapott, hanem amiatt, hogy mennyire nyomatja a média. Nem véletlen az sem, hogy már jó ideje csak egyszezonos zenéket készítenek, időtálló zenék viszont csak régen készültek. A fogyasztói társadalomban minden mindennel összefügg. A leírásod alapján te is alaposan a hatása alatt vagy amivel igazából nekem semmi bajom, viszont én olyat szeretnék magam mellé találni, aki máshogy gondolkodik.
A megosztott "divatos" posztoknak meg amikről írtál nem sok köze van hozzám, mivel én pl facen szinte semmit nem osztok meg az adatlapomon. Egyszerűen csak nem érzem magam jól a mai társadalomban. Véleményem szerint az emberi kapcsolatok sokkal jobbak voltak régebben.
Nem nézek le senkit egyébként, akiről alapkérdésemben írtam lányról szerencsére elég őszinte és konkrétan ő is bevallotta, hogy ő ebbe a p*csás irányba szeretne menni. Ezért is használtam ezt a kifejezést.
Szóval ha te a facebookot és társait jó dolognak tartod szíved joga, viszont én attól még nem nézem semmibe az ilyen dolgokat.
Az a baj ahhoz, hogy ezt teljesen érthetően elmagyarázzam nagyon sokat kéne írnom, de remélem nagyjából leszűrhető ezekből is mit akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!