Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy nagy árverés hogy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy nagy árverés hogy olyan képet küldtem ahol 30 kg val nehezebb vagyok?

Figyelt kérdés
Interneten küldtem egy képet egy lánynak ahol 110 kg vagyok aztán most fogyóztam és 80kg vagyok. Szerintetek ez nagy árverés lenne?
2016. ápr. 13. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen. :D

Ez mindenképpen átverés ha több vagy ha kevesebb.

2016. ápr. 13. 15:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Miért akarod ezt csinálni? :D

Ha már beszélgettek egy ideje odaírhatod, hogy már nem vagy akkora.

2016. ápr. 13. 15:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Gondolom ki akarod szűrni a felszines csajokat.

Rosszúl csinálod. Mégis mit vársz ha te rögtön hazugsággal indítasz? Tudod kinek kéne ilyen ember...

2016. ápr. 13. 17:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Barmennyire is rosszul hangzik, nem bukom dagikra tehat ha meglatok egy ikyen fotot tovabb gorgetek es nem allok le beszelgetni, ergo utana sem tudnam meg hogy mennyit fogytal.

Ha pedig megis, mert mondjuk ramfogod hogy felszines liba vagyok mert nem birom a dagikat, akkor meg azert nem fog erdekelni, mert aki egy beszelgetest hazugsaggal kezd, az,jobb ha meg sem ismer:-))

Szoval konkluzio: csak magaddal cseszel ki.

2016. ápr. 13. 23:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez egy jó kis próbatétel.

Ha csak a külsőségekre megy akkor faképnél fog hagyni.

2016. ápr. 14. 01:37
 6/7 anonim válasza:
Most őszintén, ha neked küldene egy csaj magáról képet, amin 120 kilós lenne, te mit tennél? És nem kamu képet küldene?
2016. ápr. 14. 14:47
 7/7 anonim válasza:
Inkább küld el mindkettőt. Csajként még imponálna kicsit, hogy volt annyi akaraterőd és kitartásod, hogy lefogytál.
2016. ápr. 14. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!