Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz az hogy 30 felett a nőknek nehezebb társat találni míg 30 alatt a férfiaknak nehezebb?
Semennyire.
Az ilyen szövegeket a lusta, tenni képtelen, könnyen feladós emberek találnak ki, hogy ezzel a kifogással könnyíteni tudjanak a lelkiismeretükön, hogy ők valójában nem szerencsétlenek, csak ilyen az élet.
Ha valamit akarsz, tegyél érte, ennyi!
5. Hát én így voltam :) 30 alatt egy lány sem állt szóba velem, most hogy 33 vagyok és felmentem egy társkeresőre, csupa 30 feletti nővel találkoztam és kapcsolat is kialakult, mert nagyon nehéz neki azt mondták,
Mert hogy már a rendes pasik elkeltek és ketyeg az órájuk.
Egyik sem nehéz ha megvannak a megfelelő értékeid az ellenkező nem szemében.
Amúgy a 30 csak egy szám, pont olyan mint a többi.
Hát engem nem töltene el elégedettség, ha valakinek én lennék az utolsó kétségbeesett próbálkozás. Mennyire kell már kétségbeesettnek lenni ahhoz hogy leírják neked hogy ketyeg az órájuk? :)(Ha egyáltalán ez így igaz)
De ha te boldog vagy, örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!