Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért írnak jobban vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írnak jobban vissza a nőknek, mint a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Társkeresőn ha egy átlagos fiú próbálkozik és leveleket ír még egy levélre sem érkezik válasz. De ha egy átlagos lány ír, akkor visszaírnak a fiúk, szinte mindig.
2016. jan. 23. 12:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert a ffiak komolyabban gondoljak az ottani ismerkedest.
2016. jan. 23. 12:27
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
A tarskereso ferfiaknak kb mindegy ki az csak ne legyen tul kover. A lanyoknak meg nem mindegy.
2016. jan. 23. 13:20
 3/5 Sunshinedoll ***** válasza:
A férfiak kétségbeesettebbek, a lányok meg racionálisabbak.
2016. jan. 23. 13:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Egy átlagos nő több 10 levelet kap naponta. Nem is lehetne mind megválaszolni.

Egy átlagos férfinek ritkábban írnak.

2016. jan. 23. 15:04
 5/5 anonim ***** válasza:
53%

Azért, mert a férfiak olyan minden mindegy alapon ismerkednek ott. Írnak egy formalevelet aztán elküldik 100 random lánynak, reménykedve benne, hogy legalább 1 visszaír. Nem is csoda, ha nem írnak vissza. Ilyenekre én sem szoktam válaszolni. Nekem olyan férfi kell, akinek ÉN kellek, nem pedig egy bármilyen csaj, válogatás nélkül, aki csak visszaír.

A nők általában akkor szoktak ráírni valakire, ha tényleg szimpatikusnak tartják az illetőt a képei, adatlapja alapján. Nekünk nem szokásunk több tucat levelet írni naponta. Én több év alatt talán 2x vagy 3x írtam rá férfiakra, mert szimpatikusak voltak. Az összes többi ilyen kamu formalevéllel próbálkozott. Olyan is, akinek semmi nem volt az adatlapján. Mégis miért írnék vissza egy névtelen, arctalan embernek? Fogalmam sincs ki fia borja... Olyan is volt, amikor az én adatlapom nem volt még kitöltve, mert frissen regisztráltam, és mégis rámírtak férfiak, hogy szimpatikus vagyok, szívesen ismerkednének. Pedig az egész adatlapon csak a korom meg a nemem volt feltűntetve. Se kép, se külső/belső tulajdonságok, se érdeklődési kör, se lakhely, semmi. Annyi volt ott, hogy "25 éves nő", és erre máris szimpatikus lettem nekik? Ez még viccnek is rossz, fiúk!

2016. jan. 24. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!