Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok függő ettől a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok függő ettől a pártól?

Figyelt kérdés

Őszintén nem értem magamat. Soha életemben nem vonzottak a melegek, főleg, mivel nő vagyok, nem voltam rájuk kíváncsi, de ezt a két srácot egyszerűen imádom már évek óta, mert annyira édesek együtt. ♥

Úgy vágyom rá, hogy én is találjak valakit, aki így néz rám, mint ahogyan ők egymásra...

Komolyan nem értem, hogy nem tudja valaki elhinni, hogy ők bizony együtt vannak, bármit is mondanak a nyilvánosság előtt. Azoknak még soha nem volt pasija ezek szerint, mert az exem pontosan ugyanígy nézett rám mindig szex előtt, annyira felismerni ezt a tekintetet...

https://www.youtube.com/watch?v=9edPjNaqzAg

2016. ápr. 12. 22:33
 1/3 anonim ***** válasza:
2 meleg zsidó. Remek, tényleg ez az internet csúcsa. Miért is imádja őket a polkorrekt média? :D
2016. ápr. 12. 22:39
 2/3 anonim ***** válasza:
mert libsi vagy
2016. ápr. 12. 22:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés? Tetszenek, emlékeztetnek valakire, aranyosak és kész. Rajongasz értük. Mit szeretnél ezen bonyolítani, mit akarsz megtudni?
2016. ápr. 13. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!