Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Segítség, kapcsolat függő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség, kapcsolat függő vagyok?!

Figyelt kérdés

8honapos a mostani kapcsolatom, együtt élünk 6 hónapja . Több kevesebb hullám völgy is volt , mindegyik után megfogadtam magamnak, hogy nem fogok tovább tűrni mert fiatal vagyok ahhoz, hogy elrontsam az életem. Ma volt egy vitánk, mert lattam, hogy baja van . Mondtam neki, hogy beszéljük meg mert szeretem . Közölte , hogy nem kell szeressem . Ekkor összepakoltam a cuccomat , majd jött azzal, hogy ez már nem az első , pakoljak is ossze . Mondta, hogy az anyukája szerint en nem vagyok elég jo ember hozzá, mert komolytalan vagyok . Napokig nincsen szex, ezen is mindig lovagol, hogy miért akarom ennyire ..

Lényeg annyi, nem bírtam eljönni, elkezdtem könyörögni neki, hogy oldjuk meg .. Miert ??!! Mit tegyek ?? Semmi büszkeségem sincs , amí volt is eltűnt ..

Es rájött, hogy bármit megtehet ...

23/F

2016. jan. 20. 16:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez nem függőség. Arról van szó, hogy te szereted őt, ő pedig téged nem.
2016. jan. 20. 16:50
 2/4 MolotovPunk ***** válasza:

Lol és az anyjára hallgat.Ha igazán szeretne bármi hasonló jellegű dolog,vita lenne,akkor végül marasztalna téged...Erre ő inkább összepakol és mondja,hogy menj.

Nem hiszem,hogy fontos vagy ennek a lánynak.

Hagyd is ott...

2016. jan. 20. 17:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Így van. Te szereted, ő meg nem.

Rossz és nehéz, de hagyd el, találsz olyat aki viszont fog szeretni!

2016. jan. 20. 18:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Látja, hogy mindent megtehet veled.Ilyenekből lesznek a megcsalások.Mert nem tud rád felnézni mint pasira.Pakolj össze húzd el a csíkot és hagyd a francba.
2016. jan. 20. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!