Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Akik hosszú idő után szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik hosszú idő után szakítottatok (3-6év) mennyi ideig éreztétek, hogy ez a kapcsolat tényleg jól működik?

Figyelt kérdés
Így utólag értékelve a kapcsolatotokban mennyi idő volt amíg tényleg jól működött, illetve mennyi ideig tartott az a bizonytalanság, mikor nem tudtátok eldönteni, hogy jó-e nektek ez a kapcsolat. A szakítás mellett való döntés és a megvalósítás között mennyi idő telt el? Kérlek kort és nemet írjatok :)
2016. jan. 14. 16:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

3,5 év után mentünk szét. Utólag belegondolva már az elejétől látszott, hogy nem egymásnak vagyunk teremtve, de a lelkemre hallgattam és hittem, tűrtem.

Többet sírtam a kapcsolatunk közepétől kb., mint amennyit mosolyogtam, így akkor ébredtem rá, hogy talán ennek véget kellene vetni. Amikor megpróbáltam, a párom "leállított", a lelkemre kötötte, hogy eszembe sem jut többé, fűt-fát megígért.

Végül 3,5 év után jött a végső elhatározás, amikor találkoztam egy sráccal, akibe egy pillanat alatt belehabarodtam. Persze abból sem lett semmi, de ez komoly jel volt számomra, hogyha ennyire könnyen el lehet csavarni a fejemet, akkor ideje véget vetni a tartós kapcsolatomnak.

Egyébként mint később kiderült a megérzéseim helyesek voltak, a párom többször megcsalt, fontosabbak voltak neki a haverok, mint én, heti háromszor bulizott, részeg volt és engem mindig csak a sokadik helyre tett. Amikor összeköltöztünk azt gondoltam ez változni fog, de nem így lett. A végén már rám sem nézett, amikor hazaértem, szóval elég biztos voltam abban, hogy ennek vége van. A kísértés kellett ahhoz, hogy a lelkem is belássa mindezt.

Egyébként semmi baj nincs vele, csak hozzá hasonló párt kell találnia. Két évvel fiatalabb nálam, rosszkor találkoztunk, talán ennyi. 26/N

2016. jan. 14. 16:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

6 évig voltunk együtt, az első 1,5 év a rózsaszín köd, következő 1,5-2 évben már voltak viták, többnyire azért mert nem bíztunk egymásban.

aztán jött egy időszak olyan szintén 2 év amikor se veled se nélküled kapcsolatban voltunk, 2 hónapot együtt, drámai szakítás majd 1-2-3 hónapot külön, kibékültünk majd tizedjére is megpróbáltunk megint.

ez így ment az utolsó fél évig, hozzátenném hogy az utolsó fél év volt a legjobb, mert addigra már felnőttünk és mások voltak az értékrendjeink.

aztán egyik nap mikor találkoztunk volna akkor a barátnőm bekattant (mai napig sem tudom miért) és azt mondta többet ne találkozzunk mert ő nem akar velem járni.

heteken át semmi jelét nem mutatta annak, hogy valami baja lenne.

pont egy egyhetes nyaralásból tértünk haza, nagyon jól éreztük magunkat, talán a legjobb együttlétünk volt a 6 év alatt.

másnap meg bejelentette hogy ő nem folytatja tovább.

ennek már 2,5 éve, azóta a nap óta nem beszéltem vele, és valószínűleg soha nem is fogok.

2016. jan. 14. 17:54
 3/3 anonim ***** válasza:

3.5 evig voltunk egyutt. Ebbol 2.5 evig ereztem azt, hogy minden jo, es hogy van kozos jovonk. Az utolso 1 ev elso feleveben ereztem, hogy mar nem jo, valtoztatni kellene, ezt fele is jeleztem, de semmi. Utana kezdett el megerni a gondolat, es kellett egy felev, mire raszantam magamat a szakitasra.

24/N

2016. jan. 26. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!