Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok a kedves üzenete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a kedves üzenetekről? Kor függő? Zavaró?

Figyelt kérdés

Szóval pl elmegy dolgozni, te később mész és reggel az asztalon találkozol egy kedves kis üzenettel, hogy mennyire szeret, vagy vigyázz magadra vagy bármi.

Vagy napközbe egy kedves idézetet telefonon. Ilyenekre gondoltam. Szóval szerintetek ez kor függő? És mennyire aranyos, vagy zavaró?

2016. febr. 1. 01:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Én szoktam írni napközben a barátomnak, hogy remélem jól telik a napja, szeretem, de jó lesz este találkozni, stb. Ő is szokott hasonlókat. Én szeretem az ilyesmit, szerintem idősebb koromban is szeretném... 23 és 24 évesek vagyunk.
2016. febr. 1. 01:02
 2/5 anonim válasza:
szerintem nagyon kedves dolog, és fontos is, hogy tudja hogy gondolsz rá akkor is ha épp nincs veled
2016. febr. 1. 01:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem mindig üzenet, van amikor csak ilyen meglepi kedvességek voltak...

De én ezzel nem szeretnék felhagyni :) Most nincs barátnőm, amikor volt akkor próbáltam éreztetni vele, hogy szeretem és sokat számít nekem. Sajnos nem volt elég.. de az egy másik történet.

26F

2016. febr. 1. 01:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Én nem szeretném, de főleg azért nem, mert annyira tudom, hogy a legtöbb ember csak a kapcsolat elején erőlteti meg magát ilyen téren... Utána meg nem jön egy üzenet sem, és még én érzem rosszul magam. Magyarán inkább ne legyen az elején sem ilyen, és akkor nincs min csalódni. :) Meg amúgy sem kell ilyen, mert ha meg valaki kibírja és mindig ír üzenetet, az meg már inkább kötelességből fog jönni, nem szerelemből.
2016. febr. 1. 07:40
 5/5 anonim ***** válasza:
43 nő vagyok és nagyon szeretem :-) Mi egész nap írogatunk egymásnak, és nagyon-nagyon jó dolog, rengeteg pozitív energiát ad. Az a fontos, hogy kölcsönös legyen és szívből jöjjön, akkor mindig tele lesz a szeretet-tankotok :-)
2016. febr. 1. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!