Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 30-as nők társkeresőkön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 30-as nők társkeresőkön miért nem valós önmagukat mutatják, miért tesznek ki 5+ évvel korábbi képet magukról?

Figyelt kérdés
Mindegyik szinte 20-25 éves kora közötti képet tesz ki. Azért mondom, mert azért ezeken a nőkön 10 ből 8 esetben már látszik a kor. Persze vannak örökifjúk, akik letagadhatnak sok-sok évet, de ez a ritkább. De az, hogy minden 31-35 közötti nő 22-23 nak tűnjön a képeiken, az elég fura. Smink?
2016. ápr. 12. 07:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerinted egy 30-as nőnek hogyan kell kinéznie, hogy elhidd, hogy annyi idős?
2016. ápr. 12. 16:33
 12/18 A kérdező kommentje:
A kérdés jelentem tökre felesleges volt. Itt mindenki ugyanúgy néz ki még 30-40 évesen is, mint 20 évesen, mindenki szuper, még jobban imádja a másik nem, mint 10 éve...
2016. ápr. 12. 21:49
 13/18 anonim ***** válasza:
8-as vagyok, Kérdező, ne igyál ma már többet! :D
2016. ápr. 12. 22:31
 14/18 anonim ***** válasza:

Csak mert te nem hiszed, attól még van ilyen.

Anyukám pedagógus, néhány évvel ezelőtt osztályfőnök volt, én akkor már 25 fölött voltam, és bementem neki segíteni farsangkor. Az egyik szülő megjegyezte, hogy nem gondolta volna, hogy a tanítónéninek már ennyi idős gyereke van, hiszen sokkal fiatalabbnak látszik.

Tőlem pár hete kérdezték meg lottózóban, hogy elmúltam-e már 18, igen, már 13 évvel.

Akár elhiszed, akár nem, ez van, ilyen a családom. De vállalom magam, egy nappal sem mondom magam fiatalabbnak, és nem is áll szándékomban.

2016. ápr. 13. 11:24
 15/18 A kérdező kommentje:
Ma voltam kongresszuson. Csomó pedagógus nő, nagyon sok 30-as. Mindegyiken látszott, hogy túl vannak a csúcson már. Erről ennyit. Biztos van kivétel, de nem mindenki és nem mind az, aki itt annak mondja magát. Ja és ne igyatok...
2016. ápr. 13. 17:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Ugyanazért, amiért pasik kamuképpel regisztrálnak.
2016. ápr. 20. 00:29
 17/18 A kérdező kommentje:
Pasikra ez nem jellemző. Max az 50-60-as férfiakra, akik friss pipire vágynak.
2016. ápr. 20. 08:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Akkor sem hiszem el, hogy nem tudod magadtól kitalálni az okot.
2016. ápr. 20. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!