Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan küzdhető le az az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan küzdhető le az az érzés, hogy nincs miért élnem?

Figyelt kérdés

Nem csak a párkapcsolat hiányára gondolok, hanem alapjáraton gondjaim vannak. Nincsen életcélom, úgy érzem, hogy felesleges időhúzás minden napom, mert csak téblábolok, és emiatt már felkelni sincs kedvem sokszor.

Ráadásul folyton kimerült vagyok, fáradt, dekoncentrált, depressziós.

Mit tehetnék ez ellen?

20/L

2016. ápr. 12. 00:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát, én is így éreztem egy darabig, kérdezô. És sok jónak tûnô választ kaptál, jószívû, segítôkész emberektôl. De nem használnak. Kipróbáltam mindet. Nem segítettek a túrázások, a haverokkal való iszogatások, kiriccanások sem, sôt csak rosszabb lett, mert ezek a dolgok méginkább értelmüket vesztették, mivel régen én is élveztem ezeket. Kapcsolatom azóta sincs.

Sokáig reménykedtem, de csak lefele vezetett az út. Most pszichológushoz járok, az valamennyira tompítja a sok szart az életemben, de csak átmeneti megoldás. De ô is tovább akar küldeni pszichiáterhez, meg gyógyszeres kezelést javasol, de azt nem vállalom. Ilyen ez a depi. Mondjuk velem elég sok szar dolog történt elég rövid idôn nelül, ezért is lehetek ilyen elbäszott ( :)))) ), lehet, hogy neked csak éppen rosszul jött ki pár dolog, és átmeneti. Persze nem akarom lebecsülni a gondjaidat, mert tudom milyen rossz érzés, de remélem rendbejössz!

Egy tanács: ne add tudtára gondjaid szeretteiden kívül senkinek, mert az emberek nem fognak segíteni, csak beléd rúgnak. Tapasztalat. Mindenkit a saját szaros kis gondja érdekel, és segítséget, megértést vár, de ha másnak van baja azt leszarja + belöki a tipikus "jaj, a fäszér' sajnáltatod magad?" szövegét.

Sok sikert Neked

2016. ápr. 12. 23:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Kiruccanások*
2016. ápr. 12. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!