Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak hogy elmúljon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy elmúljon ez az érzés?

Figyelt kérdés

Meg van mindenem az életben. Saját autó, jó munkahely, jó fizetés. Egyszerűen nincs anyagi gondom. De mégis boldogtalan vagyok. Hiányzik egy Nő. Hiányzik az összebújás, a törődés, meg úgy minden amit a másik félnek adhatunk, illetve Tőle kaphatunk.

Viszont van egy lány, ugyan annyi idős mint én. Nagyon tetszik, a nevetése, a hangja, a mosolya, úgy mindene. Elég sokszor beszélgetünk, mint személyesen, mint facebookon. Úgy érzem én sem vagyok neki közömbös, sőt. Becézget, vár, stb. Viszont egy a baj, hogy neki barátja van. Szokott róla mesélni is, de csak olyan dolgokat amik zavarja, hogy mit tesz illetve mit nem tesz meg neki. Mondhatni irígy vagyok a srácra. A csillagokat lehoznám az égről ezért a lányért. De persze mindemellett próbálom lebeszélni magam róla de nem megy. Próbáltam már rákérdezni, hogy mi lenne ha, de mikor ott volt a pillanat, akkor mindig megfutamodtam. Félek, hogy csak én értem félre a közeledését, félek, hogy "elveszíthetem" Őt. S ez egyszerűen felőröl. Nem tudom senkivel sem megbeszélni, nem tudok tanácsot kérni. Egyszerűen már nem tudom, hogy mit tévő legyek.

2016. márc. 30. 23:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nyomj egy menetet a flipperen.
2016. márc. 30. 23:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Keress magadnak egyedülálló lányt.
2016. márc. 31. 00:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát foglalt csajjal szórakozni nem érdemes. Kicsit megjártam én is ezzel.
2016. márc. 31. 08:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Jó..de akkor miért cicázik velem? Mással meg ennyire nem.Nem akarom Őket ketté választani, de akkor nem értem, hogy miért becézget, miért néz a szemembe. Azt meg nem tudom megtenni, hogy rákérdezek, hogy akkor mi van. Elég szor helyzet..
2016. márc. 31. 10:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak húzza az agyadat. Velem is ezt csinálta meg ugyanígy 1 csaj... tudtam végig h foglalt , tiszteltben is tartottam de addig rángatta a mézesmadzagot előttem h lépjek , ekkor meg jött a csávója pattogni nekem h milyen féreg vagyok h kikezdek 1 foglalt csajjal...
2016. márc. 31. 11:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Én is ettől tartok. Csak nem értem ez miért jó..
2016. márc. 31. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!